Android 8.0 Oreo lige på trapperne til Nokia 8

Der går ikke lang tid, før de første ejere af Nokia 8 kan få glæde af Android 8.0 Oreo. HMD Globals produktchef har nemlig teaset for opdateringen.

Android 8.0 Oreo lige på trapperne til Nokia 8

Siden Google udgav Android 8.0 Oreo i den færdige udgave for en lille måned siden, er det helt store kamp traditionen tro gået i gang om, hvem af de forskellige mobilproducenter ud over Google selv, der formår at rulle softwaren ud som de første.

Læs også: HMD Global bekræfter: Alle vores Nokiaer får Oreo

Noget kunne tyde på, at det i år bliver Nokia. I hvert fald har produktchef Juho Sarvikas fra firmaet bag det nye Nokia, HMD Global, teaset for opdateringen til Android 8.0 Oreo på sit Twitter-profil. I et tweet har han delt to billeder, som viser en betaudgave af den nye Android-version, der ruller ud til Nokia 8.

På billederne ses det også, at der er tale om en ganske stor opdatering på hele 1,3 GB. Det er også værd at hæfte sig ved, at det er en betaudgave. Derfor bliver det efter alt at dømme ikke alle ejere af Nokia 8, som får opdateringen, når betaudgaven ruller ud. Dem, som vil eksperimentere med softwaren før tid, får formentlig mulighed for det med denne betaudgave.

I tweetet skriver Juho Sarvikas desuden: ”Vi arbejder på det. Android Oreo udvikler sig fint på Nokia 8. Vi vil udgive det, når det er perfekt. Bliv hængende!”

Læs også: Nokia 8 – klassiske dyder hersker [TEST]

Selvom det endnu er uvist, hvornår Android 8.0 Oreo ruller ud til Nokia 8, giver tweetet fra HMD Globals produktchef grund til at tro, at de første ejere af topmodellen meget snart kan glæde sig til den nyeste Android-software.

Foruden Nokia 8 har HMD Global også bekræftet, at Android 8.0 Oreo ruller ud til alle dets øvrige nye Nokia-smartphones. Det vil sige Nokia 3, Nokia 5 og Nokia 6. Der er dog ingen melding om hvornår.