Apple: Det er uhyre få iPhones, der bøjer

I kølvandet på #bendgate svarer IT-giganten på tiltale. På verdensplan er det kun 9 enheder der er berørt.

Apple: Det er uhyre få iPhones, der bøjer

Bøjede iPhone 6 Plus’ blev i løbet af ugen et internet-fænomen på både Twitter og Youtube. Efter forlydender om, at brugere fik bøjet deres nyindkøbte 6 Plus i lommen, tog video-bloggerne over.

På Youtube florerer nu en stribe videoer hvor den store iPhone 6 Plus bliver udsat for pres indtil den bøjer.

Fænomenet har taget sådan et omfang, at Apple har taget til genmæle. Apple forsikrer til amerikanske CNBC, at de nye iPhones 6 og 6 Plus kun vil bøje i yderst sjældne tilfælde ved normalt brug. Det skriver macrumors.com.

Apple fastslår at de to nye iPhone er gennemtestet under udviklingsfasen,og at den nye iPhone er forstærket med både stål og titaniums-elementer som sikrer optimal stivhed.

For samtidigt at berolige kommende iPhone-brugere, bedyrer Apple, at de indtil videre kun har modtaget 9 henvendelser. Et forsvindende lille nummer set i forhold til de millionvis af telefoner som Apple har solgt hidtil.

Retter sig ikke ud

At iPhone 6 Plus skulle være mere modtagelig overfor vrid, kan dog ikke helt afvises.

Video-bloggerne fra uBreakiFix gennemfører en test med et standardiseret tryk på 45 kg, som viser svaghedstegn i iPhone 6 Plus. Sidst i testen, sammenligner de iPhone 6 Plus’ bøjelighed med Samsungs Galaxy Note 3.

I videoen, som du kan se nedenunder fremgår det, at en plastik-telefon som Galaxy Note 3 er langt mere bøjelig, men til gengæld genindtager sin oprindelige form.

iPhone 6 Plus er mindre modtagelig for tryk, men deformeres under tryk og retter sig ikke ud under tryk.

Den mindre iPhone 5s klarer sig dog bedst, da den kun giver marginalt efter og slet ikke deformeres.

Historiens videre kronologi

Næste kronologiske indslag i fortællingen kommer her. mobilsiden kunne ikke lade være. 25/9/2014 blev historien fulgt op med en artikel der drejer sig om iPhone 6-køerne er startetKlik her for fortsættelsen.. Få også seneste nyt om sagen her..