Apple Event 25. marts – Det forventer vi

Mandag den 25. marts afholder Apple et event, der højst sandsynligt byder på en længe ventet streamingtjeneste. Men hvad kan vi ellers forvente af det kommende Apple Event?

Apple Event 25. marts – Det forventer vi

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

“It’s show time.” – Det er sloganet for Apples kommende event, som afholdes mandag den 25. marts. Men hvad har Apple af nyheder til os? Vi er trods alt hele seks måneder fra den årlige iPhone-lancering, der som regel ligger i september.

Læs også: Apple lancerer Netflix konkurrent til marts

Der har i længere tid floreret rygter om en ny TV-streamingtjeneste fra Apple, hvilket kunne være et rigtig godt bud på arrangementets hovednavn. Selve sloganet er faktisk genbrug fra 2006, hvor Apple løftede sløret for det, der siden blev til Apple TV.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Jeg indrømmer blankt, at det måske er en smule kedeligt, hvis Apple afholder et såkaldt Launch Event for en streamingtjeneste. Vi har trods alt rigeligt med muligheder for at streame film og TV efter behag. For nyligt blev det annonceret, at også Disney lancerer deres egen streamingtjeneste. Hvad netop Apples streamingtjeneste kommer til at tilbyde, afhænger selvfølgelig af de aftaler de har fået forhandlet sig frem til. Det forlyder at tjenesten bliver en samlet pakke, med indhold fra flere velkendte tjenester, bland andet HBO. 

Nu hvor vi alligevel er ved abonnementsbaserede tjenester, så forlyder det også, at Apple lancerer en nyhedstjeneste, der kommer til at tilbyde en samlet pakke af ugeblade og aviser for et fast månedligt beløb. Tjenesten bliver dog sandsynligvis ikke tilgængelig i Dankmark. Nogle husker måske hvordan Google News blev nedkæmpet af de danske medier, så det virker usandsynligt, at Apple har fået succes med at samle nyhedsmedierne herhjemme – endnu.

apple airpower
Sådan så det ud, da Apple første gang annoncerede AirPower, tilbage i 2017. Foto: Apple

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Ny iPad og AirPower?

De lidt sjovere rygter, men også de mest usikre rygter, går på at Apple lancerer en opdateret version af AirPods, en ny iPad i budgetklassen og den længe ventede AirPower. AirPods ser jeg ikke umiddelbart hvorfor Apple skulle lancere en ny version af, men både iPad og AirPower giver mening for mig.

Lad os starte med iPad’en. I marts 2018 lancerede Apple den sjette generation af iPad, og i oktober samme år lancerede Apple tredje generation af iPad Pro. Men vi så ingen efterfølger til iPad Air, som Apple stoppede med at producere i marts 2016. For mig at se kunne Apple sagtens lancere en ny iPad i budgetklassen, da der ikke er et billigere alternativ til sidste års iPad-modeller. Det ville også gå glimrende i tråd med deres iPhone-serie, hvor Apple som bekendt lancerede den billigere iPhone XR. 

Læs også: Apple AirPower angiveligt sat i produktion

Så er der den efterhånden sagnomspundne Air Power. Apple fremviste den trådløse opladerstation allerede i 2017, da Apple lancerede iPhone 8 og iPhone X. Dengang forlød det, at AirPower ville komme på markedet engang i 2018, hvilket som bekendt aldrig skete. Faktisk forsvandt AirPower helt fra æteren. Apple sørgede simpelthen for at fjerne alle benævnelser af den trådløse oplader. Pludselig dukkede den så op igen, tilbage i januar måned, hvilket har givet nyt liv til rygterne om en snarlig lancering. I min optik kunne AirPower være et glimrende supplement til et Launch Event, der ellers primært handler om nye tjenester.

Vi dækker selvfølgelig Apples arrangement direkte her på siden, mandag den 25. marts.

Seneste nyt om Apps & sociale medier