Apple forventes at sælge rekordmange iPhones i år

Apple er godt på vej til at slå egen rekord fra 2015, hvor der blev solgt 231 millioner iPhones. Mange forventes at opgradere iPhones i 2021.

Apple forventes at sælge rekordmange iPhones i år

Det ser ud til at gå ret godt med salget af Apples nyeste iPhones – faktisk rigtig godt. Selvom der ikke kommer nogle officielle tal fra virksomheden, så har analysevirksomheder en ret godt fornemmelse af, hvor mange iPhones der langes over disken. Dette kunne blive året, hvor Apple slår deres egen rekord seks år gamle rekord.

Læs også: Folk, der køber en iPhone, køber oftest en iPhone igen

Tilbage i 2015 solgte Apple nemlig hele 231 millioners iPhones på regnskabsåret, et salgstal som de endnu ikke har formået at overgå. Dog tyder meget på, at 2021 kunne blive året, hvor det sker.

Analytiker Dan Ives fra Wedbush, et investeringsselskab med base i Los Angeles, forventer, at Apple i år vil sælge op mod 240-250 millioner iPhones. Og sker det, så er den gamle rekord altså slået.

Læs også: Udskældt iPhone-opdatering kommer i denne måned

Mange forventes at skifte gamle iPhones ud

De høje forventninger til Apples salg i 2021 skyldes, at op mod 350 millioner forbrugere er i vinduet for at skifte deres gamle iPhone ud. Det betyder ikke at alle vil gøre det i år, men flere vil bytte den gamle iPhone ud med en ny.

“Mens Street (Læs: Wall Street) forudser cirka 220 millioner iPhone-enheder til FY21, tror vi på baggrund af den nuværende bane, at Cupertino (Læs: Apple) stadig potentiale til at sælge op mod 240 millioner enheder”.

Kommer det til at gå som Ives forudser, så bliver Apples nyeste serie af iPhone, iPhone 12-serien, altså den mest populære til dato, hvor det tidligere var iPhone 6 og 6 Plus, som sad øverst på tronen.

Se også: De billigste priser på iPhone 12

Redaktionen har mere til historien

Emnet fik sin fortsættelse. Daniel Søgaard Hald kunne ikke slippe temaet. 8/4/2021 gik vi videre med en artikel der drejer sig om Nu kan du finde dine bluetooth-enheder med iPhone – Fortsættelsen om emnet kan læses her. Få også seneste nyt om emnet ved at trykke her..