Apple iPhone XS og XS Max: Pris og tilgængelighed

Se her hvad de to nye iPhones med OLED-skærme, iPhone XS og iPhone XS Max, koster i Danmark og hvornår du kan købe dem i de danske butikker.

Apple iPhone XS og XS Max: Pris og tilgængelighed

Onsdag aften præsenterede Apple tre iPhones. To af dem er særligt interessante, da de skal ses som de direkte efterfølgere til sidste års iPhone X. iPhone XS beholder samme størrelse som iPhone X på 5,8 tommer, mens XS Max, som navnet indikerer, er noget større med en skærm på 6,5 tommer.

Du kan læse meget mere om de to nye iPhones her.

Læs også: Apple iPhone XS og iPhone XS Max er nu officielle

I denne artikel kigger vi nærmere på et andet aspekt – nemlig de danske priser på de to nye iPhones. Nedenfor kan du se, hvad den vejledende pris i Danmarke er på iPhone XS og XS Max i de forskellige konfigurationer, som de kan fås i:

Pris på iPhone XS i Danmark

Apple iPhone Xs Pris i Danmark
64 GB lager 8.889 kroner
256 GB lager 10.249 kroner
512 GB lager 12.099 kroner

Pris på iPhone XS Max i Danmark

Apple iPhone Xs Max Pris i Danmark
64 GB lager 9.799 kroner
256 GB lager 11.149 kroner
512 GB lager 12.999 kroner
iPhone Xs
Foto: Apple

iPhone XS og iPhone XS Max: Tilgængelighed i Danmark

Apple oplyser, at iPhone XS og iPhone XS Max kan forudbestilles i Danmark den 14. september og kan købes i de danske butikker den 21. september. De kan begge købes i farverne sølv, sort og guld.

Efterfølgende nyt om emnet

Fortællingen gik sin videre gang. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 12/9/2018 publicerede redaktionen nyheden Apple afslører ny og billigere iPhone XRKlik her og læs artiklen.. Vi har fastholdt interessen for emnet. Læs de sidste nyheder om iPhone..