Apple-leverandør siger, at iPhone 12 bliver forsinket

Nu er det så godt som sikkert at iPhone 12 bliver forsinket. En vigtig leverandør siger nu, at vi først skal forvente den nye serie af iPhones i fjerde kvartal.

Apple-leverandør siger, at iPhone 12 bliver forsinket

Først blev den ikke forsinket og så blev den alligevel forsinket. Nu slår en vigtig leverandør af indmad til iPhones det fast og siger, at vi først skal forvente iPhone 12 bliver lanceret i fjerde kvartal.

Se også: Billige priser på iPhones

Den administrerende direktør for Broadcom, som er en af Apples største leverandører siger nu, at de forventer iPhone 12 bliver forsinket. Den typiske iPhone-lancering i september vil blive skubbet til årets fjerde kvartal. Ændringen er for leverandøren af stor betydning, da deres indtægter for indtægter for tredje kvartal vil være markant lavere. De indtægter Broadcom, som blandt andet leverer WiFi-chips til Apple, forventede i årets tredje kvartal bliver derfor skubbet til senere på året.

Indtil videre har både Bloomberg, Wall Street Journal og Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo forudset at iPhone 12-serien vil blive forsinket. Derfor forventes de nye iPhones nu først at lande tidligst til oktober. Apple kan stadig vælge at afholde et event i september, som de plejer, men telefonerne vil først være klar til salg senere hen.

Læs også: Test af Apple iPhone SE 2020 – Et fornuftigt iPhone-valg

Den første iPhone klar til 5G

Der er selvfølgelig allerede masser af rygter ude om Apple kommende iPhone 12, og flere af dem er meget troværdige. Først og fremmest er rygterne om designet, som påståes at minde om en iPhone 4 i en moderne udgave. Det nye design kunne sandsynligvis kun gælde for Apples dyreste modeller, iPhone 12 Pro-serien. De nye modeller skulle blive en anelse tyndere end nuværende iPhone 11. iPhone 11 Pro Max er 8,1 mm og dens afløser, iPhone 12 Pro Max, skulle blive 7,4 mm. De får endelig også en mindre notch og selvfølgelig 5G.

Der kommer hele fire modeller denne gang:

  • En iPhone 12-model med en 5,4-tommer OLED-skærm
  • To iPhone 12-modeller med en 6,1-tommer OLED-skærme
  • En iPhone 12-model med en 6,7-tommer OLED-skærm

To “normale” iPhones og to Pro-modeller. Den mindste model bliver størrelsesmæssigt tæt på nyeste iPhone SE 2020. De dyre modeller kunne blive udstyret med 120 Hz-ProMotion skærme. Kamera-setup ser ikke ud til at blive meget anderledes end på nuværende iPhones. De to billigere iPhones får dobbelt kamera, hvor de dyrere Pro får tredobbelt. Dog kunne sidstnævnte også få en såkaldt Time og Flight-sensor, som vi kender fra flere Android-telefoner.

Læs også: iPhone 12 bliver forsinket med to måneder

Seneste nyt om temaet

Efterfølgende kom der nyt om emnet. Daniel Søgaard Hald har holdt fast i temaet. Allerede d. 2/6/2020 fulgte vi op med en artikel med temaet Disse iPhones med iOS 13 får også iOS 14 – Den kan læses her. Få også seneste nyt i sagen her.