Apples iPhone 9 lanceres til marts

Det bliver måske allerede til marts, at efterfølgeren til den populære iPhone SE ser dagens lys. iPhone 9 går snart i produktion.

Apples iPhone 9 lanceres til marts

Der har længe været snakket om en afløser til iPhone SE, der viste sig at blive meget populær, og nu ser vi ud til at nærme os en lancering. iPhone 9, eller iPhone SE 2, bliver en relativt kompakt og prisbillig iPhone, der designmæssigt tager udgangspunkt i iPhone 8.

Læs også: Apple iPhone SE-afløseren i butikkerne den 3. april

Ifølge Bloomberg og deres anonyme kilder i Apples forsyningskæde, så starter produktionen af iPhone 9 allerede i næste måned, hvor den efterfølgende vil være klar til en officiel lancering til marts.

Ligesom tidligere rygter bekræfter Bloomberg, at iPhone 9 får en 4,7 tommer skærm, Touch ID-fingeraftrykslæser, design som iPhone 8 og chipsettet er Apples A13 Bionic, som vi også finder i nyeste iPhone 11.

Læs også: iPhone 9 får Face ID og større skærm

Forventet pris på iPhone 9

På trods af navneskiftet og den større skærm, så skal iPhone 9 ses som en afløser for iPhone SE, derfor forventes også i pris i samme omegn. iPhone SE blev lanceret med en vejledende pris på 3.699 kroner, så en pris på omkring 3.500 er nok ikke helt ved siden af.

Apple iPhone SE blev desuden også lanceret i marts måned, hvilket bakker op om disse rygter.

Se også: Sammenlign priser på iPhones