Apple iPhone SE-afløseren i butikkerne den 3. april

Afløseren til Apples kompakte og prisvenlige iPhone SE lander i butikkerne den 3. april, siger seneste rygter. Et event for iPhone SE 2 vil blive afholdt den 31. marts.

Apple iPhone SE-afløseren i butikkerne den 3. april

Apples iPhone SE har siden lanceringen i 2016, været en af de mest populære mobiltelefoner i Danmark. Den kompakte størrelse, den velkendte Apple iOS-brugerflade og en fornuftig pris, fristede rigtig mange. Siden da er Apples mobiltelefoner blevet både større og dyrere og der er ikke kommet en erstatning for iPhone SE, der med op til fire år på bagen er en alrende model, som mange stadig holder fast i.

Læs også: iPhone SE 2020 eller iPhone 11 – her er det bedste køb

Men det kunne snart blive tid til at få den skiftet ud, for en afløser kommer ganske snart. iPhone SE 2, også kaldet iPhone 9, rygtes at blive lanceret ved et event i næste måned, hvor den kort efter vil være at finde i butikkerne.

Læs også: Kriminaltekniker: iPhones er lettere at hacke end Android-mobiler

iPhone SE 2 præsenteres den 31. marts

Alt tyder på, at Apple vil præsentere iPhone SE-afløseren den 31. marts ved et event i San Francisco, tæt på samme dato som den originale model blev vist frem for offentligheden. Med iPhone SE 2 forventes ikke helt samme lille størrelse som iPhone SE, da skærmstørrelsen øges fra 4 til 4,7 tommer. Designet vil minde om iPhone 8, og der vil være både Touch ID-fingeraftrykslæser, mere RAM-hukommelse og Apples nyeste og hurtigste processor i mobilen.

Prisen på iPhone SE 2 forventes at blive overraskende billig. Den vejledende pris forventes at blive 3.799 kroner med 64 GB lagerplads, hvilket vil være betydeligt billigere end originalen med samme lagerplads, og op til 2.500 kroner billigere end iPhone 11.

Så er du på jagt efter en fremtidssikret, kompakt og billig iPhone, så ligner den kommende iPhone SE 2 det oplagte valg.

Den nye iPhone SE er i butikkerne den 3. april

Efterfølgeren til iPhone SE vil være tilgængelig kort efter præsentationen den 31. marts. Allerede fredag den 3. april skulle iPhone SE 2 lande i butikkerne.

Rygterne siger også, at iPhone SE 2 vil blive præsenteret sammen med en række andre nye produkter, blandt andet en ny iPad Pro, MacBook Pro 13 tommer og de længe ventede AirTags.

Læs også: Analytiker: I år får Apples iPhones 5G