Avis: Samsung Galaxy S10 får tredobbelt bagkamera

Der kommer hele tre forskellige varianter af næste års Samsung Galaxy S10, og den ene af dem får hele tre bagkameraer, lyder det fra avisen ETNews.

Avis: Samsung Galaxy S10 får tredobbelt bagkamera

For første gang lancerer Samsung tre varianter af en topmodel på én gang, når den sydkoreanske producent næste år løfter sløret for Galaxy S10 – 10. generations topmodel i den populære serie.

Læs også: Galaxy S10 får måske ultralydsfingeraftrykslæser

Sådan lyder det fra den sydkoreanske avis ETNews, som via kilder i branchen er kommet i besiddelse af nye oplysninger om Samsungs kommende smartphones.

Tre forskellige kameraopsætninger

Ifølge avisen arbejder Samsung på tre varianter, som har kodenavnene Beyond 0, Beyond 1 og Beyond 2. Den første model, Beyond 0, får en skærm, der måler 5,8” ligesom Galaxy S8 og S9. Denne model bliver ifølge avisen en prisvenlig udgave af Galaxy S10, og der vil derfor også kun være et bagkamera.

Den anden model, Beyond 1, får også en 5,8” skærm, og denne ventes at blive den ”normale” Galaxy S10. Den bliver udstyret med to bagkameraer, og så er der den tredje model, Beyond 2, som ventes at blive Galaxy S10+. Den får en 6,2″ stor skærm og hele tre kameraer på bagsiden, og man kan snildt forestille sig et kamerasetup, der vil minde om det i Huawei P20 Pro – altså en stor, primær sensor, en sensor med telefotolinse og en monokrom sensor. 

Ud over skærmstørrelserne og de forskellige kameraopsætninger mener avisen også at vide, at alle telefoner lanceres i løbet af første halvår 2019. Det er ikke så overraskende, idet Samsung har tradition for at præsentere og lancere sine topmodeller i S-serien i løbet af foråret.