Google Pixel 9: Rygter, specifikationer, billeder og pris

Google Pixel 9 og Pixel 9 Pro lanceres i løbet af 2024. Her tager vi et kig på seneste rygter med specifikationer, funktioner, billeder og forventet pris.

Google Pixel 9: Rygter, specifikationer, billeder og pris

Google Pixel 9-telefoner er en af de mest ventede smartphones i 2024. Vil du gerne vide alt om Pixel 9 og Pixel 9 Pro? Vi har samlet alle rygter og nyheder om specifikationer, funktioner, billeder og priser på Pixel 9-serien i denne artikel.

Designet på Pixel 9 og Pixel 9 Pro

Hvordan kommer Google Pixel 9-serien til at se ud? Det har vi allerede nu et ganske godt bud på, hvor de første konceptbilleder er sluppet løs på nettet.

Her er det ganske tydeligt, at Google har hentet inspiration hos Apple til designet af de nye smartphones. Pixel 9 og 9 Pro får nemlig en flad ramme, der minder meget om Apples design på de nyere iPhones.

Pixel 9-serien skulle få ændret skærmformat og telefonerne bliver en anelse længere, bredere og en del tyndere.

På bagsiden får Pixel 9-serien et nyt design af kameramodulet. I stedet for at kameramodulet strækker sig fra højre til venstre ramme, som i Pixel 7 og 8, vil det være en aflang ø.

For første gang får basismodellen, Pixel 8, tre kameraer på bagsiden.

Se også: Se laveste priser på Google Pixel-telefoner

Specifikationer på Pixel 9 og Pixel 9 Pro

Hvilke specifikationer vil Pixel 9 og Pixel 9 Pro have? Pixel 9 forventes at få en mindre skærm på 6,1 tommer, mens skærmen på Pixel 9 Pro vokser til 6,8 tommer – ligesom på Samsung Galaxy S23 Ultra og OnePlus 12.

Det vil selvfølgelig være AMOLED-skærme med adaptiv opdateringshastighed og høj lysstyrke.

Ydevnen får den fra en ny Tensor G4, som lanceres samme med de nye telefoner. Tensor-chippen er designet af Google, men produceret af Samsung.

Derudover forventes der 8-16 GB RAM og op til 1 TB lagerplads.

Pixel 9 og Pixel 9 Pro bliver de første telefoner med Android 15. Der forventes igen syv års software- og sikkerhedsopdateringer.

Se også: Test af Google Pixel-telefoner

Kamera i Pixel 9 og Pixel 9 Pro

Googles Pixel-telefoner er kendte for deres gode kameraer. Vi er slet ikke i tvivl om, at Pixel 9-serien bliver nogle af årets bedste kameratelefoner, men der er desværre endnu ingen rygter om kameraet i Pixel 9-serien.

Dog er der den lille nyhed, at Pixel 9 får tre kameraer på bagsiden, op fra to. Det kunne tyde på, at den får et telefoto kamera med optisk zoom.

Se også: Test af de nyeste smartphones i Danmark

Pris og lancering af Pixel 9-serien

Pixel 9 og Pixel 9 Pro forventes lanceret til oktober. Pixel 8 og 8 Pro fik en vejledende pris fra 6.199 kroner og 8.499 kroner, som Google forventes at holde fast i med Pixel 9 Pro.

Artiklen opdateres med informationer og rygter, når nyt om Google Pixel 9-serien dukker op.

Se også: Priser, tilbud og sammenligning af alle mobiltelefoner