Billeder af iPhone 7 og iPhone 7 Plus dukker op

Nærmest samtidig dukker seks billeder op af den næste iPhone og den større Plus-model fra tre forskellige kilder, der viser det nye kameradesign frem.

Billeder af iPhone 7 og iPhone 7 Plus dukker op

Billederne af de kommende iPhones, måske – måske ikke – kaldet iPhone 7, vælter frem i disse dage. Fra tre forskellige kilder deles der lige nu billeder af, hvad der formodes at være de næste iPhones. De gør os ikke kun klogere på, men rejser også nye spørgsmål om, hvad der sker af designændringer.

Læs også: Ny iPhone 6-variant i år: iPhone 7 kommer først næste år

Gennem de seneste måneder har der været fokus på to større designændringer i de kommende iPhones: Kameraet og jackstikket.

iPhone kamera
Foto: Weibo.com

Nye billeder viser dual-kameraet frem

Ud fra de nye delte billeder, der stammer fra henholdsvis NowhereElse (Onleaks) og Weibo (første opslag og andet opslag), bør det ganske sikkert kunne konkluderes, at den almindelige iPhone på 4,7” får et enkelt, men stadig større kamera, som resulterer i, at eksisterende cases ikke længere vil passe.

Om opløsningen ændres, eller om den forbliver 12 megapixel, er endnu uklart. En større CMOS-sensor kommer i hvert fald, lyder det.

Læs også: Cases fra iPhone 6 og 6s passer ikke i den næste iPhone

To af de lækkede billeder viser dual-kameraet, som menes at blive taget i brug i den større Plus-variant – og måske en Pro-variant, der også har været tale om. Her ses samme design med et kamera, der stikker ud og som har en afskrået kant.

iPhone weibo1 3
Foto: Weibo.com

På alle billeder af begge iPhone-modeller ses det sanne kameradesign med kanten, men det er også noget, der har været uklare oplysninger om.

Tidligere billeder har både vist, at Apple beholder den nuværende metalkant rundt om kameraet og at det integreres i og er helt plant med bagsiden. Efterhånden tegner de mange seneste billeder dog på, at det bliver med den afskråede kant og et kamera, der stikker en anelse ud.

Læs også: Mulig iPhone 7 med berøringsfølsom home-knap spottet

Billederne fra de tre kilder ser umiddelbart ud til at være konsekvente i placeringen af mikrofonhullet, LED-blitzen og antennelinjerne. Det er de dog ikke hvad angår jackstikket.

iPhone 7 jack
Foto: Nowhereelse.fr

Stor mystik om hvilke iPhones der beholder jackstik

I de forgangne måneder har der været mange modstridende oplysninger om, hvordan fremtiden ser ud for jackstikket i de næste iPhones – og forvirringen er ikke blevet mindre efter de nyeste billeder.

Kun ét af billederne fra NowhereElse viser bunden af en iPhone. Her ses den 4,7” store iPhone uden en port til at tilslutte minijackstikket. I stedet er der kommet flere huller til højttalere eller andre komponenter. Ud fra det billede tyder det altså på, at Apple skrotter jackstikket i den mindste iPhone, men det strider mod de oplysninger, der følger med det ene billede fra Weibo. Her insisterer kilden nemlig på, at det forbliver i den lille iPhone.

Læs også: iPhone 7 får farven deep blue i stedet for space grey

Fra den anden Weibo-kilde ses derimod den store iPhone Plus-variant med dual-kameraet. Her ses bunden dog ikke fotograferet, og det er dermed ikke umiddelbart til at sige, om jackstikket forbliver i denne eller ej.

Forvirringen om hvilke iPhones der får minijack og hvilke der ikke får, er ikke just blevet mindre efter de mange billeder, der er dukket op hen over weekenden. Der er derfor ikke andet for end at vente på enten at flere billeder dukker op, som kan begynde at tegne et billede af, hvad der foretages af ændringer, eller blot på Apples lancerer telefonerne.