Billeder af Samsung Galaxy Note 9 og Galaxy Tab S4 lækket

Næsten samtidig er der lækket pressefotos af det kommende flagskib Samsung Galaxy Note 9 og tabletten Galaxy Tab S4, som begge kommer med en ny S Pen.

Billeder af Samsung Galaxy Note 9 og Galaxy Tab S4 lækket

I de forgangne måneder har der floreret oplysninger om, at Samsung – ikke så overraskende – er på vej med flagskibet Galaxy Note 9, men også en ny toptunet tablet: Galaxy Tab S4.

Læs også: Officielt: Samsung inviterer til Note 9-event den 9. august

Inden for det seneste døgns tid er der blevet lækket flere pressefotos af begge kommende Samsung-produkter.

Samsung Galaxy Note 9
Foto: Androidheadlines.com

Ny Galaxy Note 9 med et meget velkendt design

Hjemmesiden AndroidHeadlines er kommet i besiddelse af et billede af Samsung Galaxy Note 9, som bliver præsenteret den 9. august. Som Samsung-tipsteren Ice Universe tidligere har meldt ud, er Galaxy Note 9 næsten helt identisk med forgængeren.

Læs også: Samsung Galaxy Note9: Alt vi ved om efterfølgeren i Note-serien

Ifølge tidligere oplysninger er Galaxy Note 9 kun 0,6 mm højere og 1,6 mm smallere end Galaxy Note 8, og designmæssigt er de eneste forskelle små ændringer i placeringen af lydstyrke-, Bixby- og tænd/sluk-knapperne. Alle knapper er rykket hvad der ser ud til at være 0,5-1 cm længere ned, så de er lidt lettere at nå.

Resten ser ud til at være uændret. Der ser ud til at være de samme sensorer over skærmen – heriblandt irisscanner, og kanterne rundt om skærmen virker også uændrede. Der kan altså ikke ligefrem siges at være nogle overraskelser på designfronten.

Samsung Galaxy Tab S4
Foto: Twitter.com (@evleaks)

Billeder af Samsung Galaxy Tab S4 lækket

Der kan ikke udledes meget mere ud fra dette billede af Galaxy Note 9, men det kan der til gengæld ud fra et sæt billeder, som Twitter-tipsteren evleaks har delt af den kommende Galaxy Tab S4, som må formodes også at blive annonceret den 9. august sammen med Galaxy Note 9.

Læs også: Samsung Galaxy Tab S4 kan være på vej

I en række tweets har han delt tre billeder af den kommende tablet, som ventes at blive udstyret med den nyeste Snapdragon 835-processor, ligesom Galaxy Tab S3 kom med en Snapdragon 820-processor. Designmæssigt har Samsung samme tilgang som med Galaxy Note 9. Der er ikke mange forskelle mellem Tab S3 og Tab S4, men dog flere end med Note 9.

Samsung Galaxy Tab S4
Foto: Twitter.com (@evleaks)

Den nye Galaxy Tab S4 har nemlig fået noget mindre kanter rundt om skærmen, hvilket enten vil betyde, at der er blevet plads til mere skærm på samme størrelse enhed, eller at Galaxy Tab S4 beholder samme skærm på 9,7” som forgængeren og i stedet får mindre fysiske dimensioner. Dog tyder det på, at skærmen forøges til 10,5”, men det betyder altså ikke nødvendigvis en større tablet.

De afrundede hjørner på Galaxy Tab S4 er også blevet noget skarpere, så de matcher designstilen fra Galaxy Note 9 lidt mere. Hele bagsiden ser ud til at være forholdsvis uændret. Der er samme kamerasetup og nogenlunde samme placering som sidste år, og der også fortsat teksten ”Tuned by AKG” på bagsiden – en indikation om, at der igen er fokus på de fire stereohøjttalere.

Ifølge en anden Twitter-tipster, Roland Quandt, vil Galaxy Tab S4 komme i de to farver Fog Grey og Ebony Black, som også er vist på billederne.

Ny S Pen med Bluetooth

Den måske største nyhed i Galaxy Tab S4 er en, som også berører Galaxy Note 9 – nemlig en ny stylus. Den førnævnte Samsung-tipster Ice Universe har før oplyst, at den nye S Pen vil byde på store nyheder.

Som det ses på et af evleaks’ billeder, har den fået et helt nyt design. Den nye S Pen har ikke længere en klemme til at sætte den fast på notesblokke, skjorten eller andet. Den har også fået en helt rund form, og hovednyheden skulle være, at den nu har Bluetooth til at udføre handlinger på Galaxy Note 9 og Tab S4, selv om den ikke rører skærmen.