Billeder og spionfotos af Huawei P20-serien lækket

Billeder fra en producent af covers og spionfotos viser, hvad der måske er Huawei P20 - det næste flagskib fra Huawei med hele tre kamerasensorer bagpå.

Billeder og spionfotos af Huawei P20-serien lækket

I efterhånden et par måneder har der floreret rygter om, at Huawei lancerer en eller flere nye topmodeller med ikke kun et eller to bagkameraer, men derimod hele tre af slagsen.

Det har dog været særdeles sparsomt med oplysninger om, hvad Huawei har i vente. Der er kun lækket få skitser, og så er det fortsat usikkert, om serien kaldes Huawei P11 eller P20.

Læs også: Huawei inviterer til event den 27. marts i Paris

Nu er der lækket billeder af, hvad der ser ud til at være som minimum to nye smartphones fra Huawei. For nemhedens skyld går vi med navnet P20, som ser ud til at være anvendt mest forud for lanceringen, som finder sted den 27. marts.

Huawei P20 Lite
Foto: Slashleaks.com

Billeder af Huawei P20 og P20 Lite

De første billeder kommer fra en producent af covers og viser angiveligt Huawei P20 Lite frem. Her ses et design, der til forveksling kunne ligne en iPhone X – i hvert fald på bagsiden. Kamerahuset er nemlig tyvstjålet fra iPhone X og er placeret samme sted. Da dette er Lite-modellen, er der ’kun’ to bagkameraer.

Det er på den almindelige P20, at der ser ud til at være hele tre bagkameraer ombord. På hjemmesiden Slashleaks (her og her) er der afsløret en række billeder fra endnu en coverproducent, hvor telefonen kan ses igennem. P20 har et kamerahus magen til P20 Lite – bare en anelse længere for at få plads til den tredje sensor.

Huawei P20
Foto: Ithome.com

Spionfotos viser Huawei P20 frem

Det sidste sæt af billeder, der er dukket op på hjemmesiden ITHome, menes også at vise Huawei P20 frem. Her er der dog tale om rigtige spionfotos, hvor der ses enten en tidlig prototype eller en dummy-enhed. I hvert fald er den tildækket af et stort, tykt cover, som indikerer, at det stammer fra fabrikken eller lignende.

På billedet ses både fronten og bagsiden. Foran ses et skærmdesign præcis som rygter tidligere gik på. Huawei P20 får nemlig en skærm i stil med iPhone X, hvor dele af skærmens top anvendes til sensorer og frontkameraet. Bagsiden har samme design som vist på de andre billeder, men her er der kun et dualkamera at finde, og de er også placeret ved siden af hinanden frem for på højkant.

Læs også: Disse smartphones lancerer Huawei i 2018

Trods de mange nye billeder er der fortsat mange uvisheder, men nu har vi nogenlunde en idé om, hvordan designstilen bliver i år, og at der rent faktisk kommer en P20 med tre bagkameraer. Man skal dog altid tage disse billeder fra producenter af covers med et gran salt, da de ofte bliver fremstillet på baggrund af rygter, og det ses ofte, at de afviger en smule fra det endelige produkt. Omvendt har sådanne billeder af kommende mobiler gemt bag covers ofte afsløret længe før tid, hvad der er på vej – og det kan altså også meget vel være tilfældet med Huawei P20.

Mere om temaet

Der er kommet nyt til historien. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 23/8/2017 tunede vi igen ind på emnet med en ny vinkel på temaet Microsoft Surface Pro 2017 – Små forbedringer [TEST] – Den næste artikel om emnet finder du her. Emnet dækkes fortløbende af redaktionen. Aktuelle nyheder om cover finder du her. .