B&O lancerer Beoplay E8 3.0 med bedre lyd og batteri

Tredje generation af B&Os Beoplay E8 lancerers nu med bedre lyd, komfort og batteri.

B&O lancerer Beoplay E8 3.0 med bedre lyd og batteri

Bang & Olufsen lancerer i dag en ny generation af deres 100 procent trådløse Beoplay E8-hovedtelefoner, der byder på bedre lyd og komfort samt 119 procent forbedret batteritid med det medfølgende opladningsetui.

B&O imødekommer med Beoplay E8 3.0 forbrugernes efterspørgsel efter forbedret komfort, bedre opkaldsklarhed og mere batterilevetid. Bang & Olufsens ingeniører har blandt andet brugt 3D-modellering for at sikre, at Beoplay E8 passer til en større række øreformer og -størrelser. Størrelsen på hver øretelefon er reduceret med 17 procent og hver hovedtelefon vejer nu kun 5,8 gram. Den mere kompakte størrelse og det optimerede design pasform til mindre ører, og det er nu mere behageligt og naturligt at have på.

Læs også: Test af B&O BeoPlay P6

Beoplay E8 3.0 med 35 timers batteritid

Bang & Olufsen har optimeret batteriets levetid i Beoplay E8 med 119 procent sammenlignet med den foregående model. Høretelefonerne har op til syv timers spilletid, og der er til fire fulde opladninger i opladningsetuiet i læder. Etuiet oplades på blot 2 timer.

Der sidder nu fire mikrofoner på Beoplay E8 3.0, hvilket forbedrer samtalekvaliteten og bedre fjerner baggrundsstøj. Derudover giver de ekstra mikrofoner en forbedret Transparency Mode, der lader sig høre dine omgivelser ved et tryk på hovedtelefonerne.

Læs også: Test af B&O BeoPlay E8 

B&O Beoplay E8 3.0
Beoplay E8 3.0 med bedre lyd og komfort samt helt op til 35 timer batteritid. Foto: B&O

Beoplay E8 3.0 har bedre lyd

Med 94 års lydteknisk ekspertise har Bang & Olufsens ingeniører optimeret lydpræstationen ved at implementere en ny basport, der lader luft strømme ind og ud af det akustiske kammer. Dette gør det muligt for driverne i Beoplay E8 at bevæge sig mere frit og producere et større og mere præcist basudgang.

Brugere kan med fordel også downloade Beoplay App for at finpusse lyden gennem ToneTouch-visuelle equalizer.

Beoplay E8 3.0 pris og tilgængelighed

Vejledende udsalgspris på Beoplay E8 3.0 er 2.750 kroner, inkl. trådløst opladeretui i premium læder, fem forskellige øredutter og et USB-kabel. Tilhørende charging pad fås for 950 kroner.

De nye øretelefoner forhandles hos Bang & Olufsen-forhandlere samt på bang-olufsen.com fra 14. februar.

Læs også: Test af Jabra Elite 75t