Cake Browser til iOS og Android: En ny måde at søge på

En ny browser til både iOS og Android præsenterer søgeresultater fra eksempelvis Google, Bing, YouTube og webshops på en helt ny og intuitiv måde.

Cake Browser til iOS og Android: En ny måde at søge på

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Har du prøvet en anden browser på din mobil end den, der er installeret som standard? Så kan du formentlig også skrive under på, at de i sidste ende ikke er så forskellige fra hinanden – de fungerer alle på grundlæggende samme måde, hvor du eksempelvis søger på Google, klikker på en hjemmeside, går tilbage og klikker på en anden hjemmeside fra samme søgeresultat.

Læs også: Ny browser fra Opera er designet til enhåndsbetjening

Men sådan behøver det slet ikke at fungere ifølge teamet bag en forholdsvis ny mobilbrowser kaldet Cake Browser, som både kan downloades gratis til iOS og Android.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Sådan fungerer Cake Browser

Cake Browser giver en helt ny og intuitiv måde at browse igennem søgeresultater på fra et væld af forskellige hjemmesider. Browseren fungerer ved, at du vælger, hvilken søgemaskine du vil bruge som standard: Google, Bing eller DuckDuckGo.

Når appen er sat op, ser du et traditionelt tekstfelt øverst på skærmen. Her kan du indtaste URL-adresser som normalt, men når du blot laver en søgning, føres du ikke ind til eksempelvis Googles søgemaskine. I stedet indlæser Cake Browser alle de 10 første resultater fra din søgning på Google. De præsenteres oppe i toppen af skærmen med de forskellige hjemmesiders navne, og så skifter du blot mellem dem ved at swipe til siden eller ved at klikke på navnene. Du kan også trække listen over søgeresultater ned for at udvide søgningen med flere.

Læs også: Få mere ud af Chrome browseren til Android [TIP]

Du får altså dermed mulighed for langt hurtigere at browse igennem de hjemmesider, der ligger øverst på søgningen hos Google – eller Bing eller DuckDuckGo, hvis du vælger disse søgemaskiner. Ulempen kan dog være, at du ikke kan skimte søgeresultaterne, før du swiper igennem dem – men omvendt er siderne til gengæld allerede indlæst, inden du besøger dem.

Ud over præsentere Google-søgninger på en ny måde fungerer browseren på samme måde med billedsøgninger, hvor du kan se resultater fra Google, Giphy, Bing og Tenor. Det samme gælder for videoer, hvor du kan se videoer fra Google, YouTube, Vimeo, Bing og Dailymotion. Cake Browser håndterer også nyheder fra den søgemaskine, du har valgt. Sidst, men ikke mindst, kan du søge efter produkter i webshops. Indtil videre har den integreret Amazon, Google Shopping, Elgiganten, DBA og Pricerunner.

Cake Browser byder også på andre funktioner såsom blokering af pop-op-vinduer og annoncer.

Seneste nyt om Mobiltelefoner