Chill Powerbank – ny dansk serie af mobile gadget-opladere

Danske Chill Innovation er klar med en ny serie bærbare USB batterier, der kan oplade alverdens sager i husstanden.

Chill Powerbank – ny dansk serie af mobile gadget-opladere

Der er ikke noget så irriterende som mangel på strøm, når smartphonen er med sydpå, for netop at forevige feriens smukke øjeblikke. Det kan den danske virksomhed Chill Innovation måske hjælpe med. 

Volt lader også mobiler over grænsen

Chill Innovation er ifølge deres hjemmeside “en dansk virksomhed, som designer, tweaker og producerer unikke IT produkter og gadgets over de gængse normer. Power to the People!”. De har netop lanceret en ny serie USB batterier ved navn “Chill Power Banks”. Det fremgår af at opslag på hjemmesiden.

Foruden iOS, Android og Windows Phone-enheder, så sørger “Chill Power Banks” også for saft til eksempelvis digital kamera, video kamera, GPS, rejse højttalere, spilkonsol som f.eks. Sony PSP, Bluetooth Headset, Chill Mini Keyboard, Chill Bluetooth højttalere osv.

Virksomheden påpeger vigtigheden i gode battericeller, som desuden også er den dyreste del af en såkaldt “Power Bank”(batteristation). 

“Alle modeller fra danske Chill Innovation A/S er skabt med henblik på lang holdbarhed og for rent faktisk at kunne levere den angivet kapacitet opladning efter opladning. De er udstyret med udvalgte A-grade Li-ion / Li-Polymer celler fra førende producenter som Samsung, Sanyo, Panasonic, TPC, BAK og er alle udstyret med avancerede Micro-Chips for maksimal udnyttelse og sikkerhed” skriver virksomheden og fortsætter “Det betyder samtidigt, at Chill’s Power Banks har markedets bedste ydelse vs størrelse/vægt forhold, ganske enkelt fordi der benyttes de nyeste og bedste celle teknologier og micro-chips på markedet”.

De nye “Chill Power Banks” kommer i forskellige design og kapaciteter. Derudover findes de i både sort og hvid og leveres med USB-kabel og udskiftelige adaptere til de mest anvendte enheder.

Chill PB-2900 – 2.900 mAh A-Grade Li-Polymer til 229 kroner

Chill PB-4800 – 4.800 mAh A-Grade Li-ion til 399 kroner

Chill PB-8000 – 8.000 mAh A-Grade Li-Polymer (2 udgange) til 599 kroner

Chill PB-12000 – 12.000 mAh A-Grade Li-Polymer (2 udgange) til 749 kroner

Har du lyst til at læse mere om Chill Innovations bærbare USB batterier, så finder du udvalget på deres hjemmeside her.

Kilde: Chill Innovation