De første billeder af LG V20 dukker op

De første billeder af den kommende V20-topmodel fra LG er kommet frem. I den næste generation hentes der stor inspiration fra LG G5.

De første billeder af LG V20 dukker op

Modsat så godt som alle andre topmodeller har der ikke været mange rygter at finde om den kommende topmodel fra LG kaldet V20.

Især en ting har været et mysterium om telefonen: designet. Det behøver du dog ikke længere spekulere om, for Twitter-brugeren Onleaks har, sammen med hjemmesiden Android Authority, afsløret syv billeder, som giver det absolut første kig på den kommende LG-topmodel.

Som man kunne forestille sig, har LG hentet stor inspiration for dette forårs topmodel, LG G5. Væk er den mørkegrå gummibagside med den særlige, ru tekstur fra V10. I stedet er der tale om tale om et unibody-metaldesign med målene 159,5 x 78,1 x 8,8 mm, der i høj grad ligner G5 med de mange bløde hjørner og kanter.

Læs også: LG V20 lanceres i september måned med Android 7.0 Nougat

Især bagkameraet – eller rettere bagkameraerne – leder tankerne hen på G5. V20 får nemlig en lignende kamera-bule, der stikker en tand ud fra resten af bagsiden. Samtidig er hele kameramodulet det samme brede af slagsen som i G5, hvor der nedenunder er placeret en fingeraftrykslæser.

LG fik roser for den robuste og lidt anderledes metalkant i V10, men denne er altså ikke længere at finde grundet unibody-konstruktionen. Det er den ekstra skærm på fronten til gengæld, som er identisk med den i V10.

LG V20
Foto: Androidauthority.com

Bliver modulær lige som LG G5

Da LG sidste uge inviterede til lanceringen af V20 den 6. september, teasede producenten for at gøre telefonen modulær på samme måde som G5. Dagens nye billeder ser ud til at bekræfte netop dette, hvor det ses, at der er en sort skillelinje mellem bunden og resten af konstruktionen. Ligeså ses en lille knap på hver side af telefonen, som skal holdes nede, før bunden kan hives ud.

Med en modulær telefon er det altså noget tvivlsomt, om LG V20 bliver lige så hårdfør som V10. Især kravene i den såkaldte MIL-STD-810G-certificering, som LG V10 lever op til, må formodes at være vanskelig at få i hus i den kommende V20.

Alt dette bliver vi dog meget klogere om en lille måneds tid, hvor LGs event finder sted.