Den første smartphone fra Sony – Xperia S

Sony har droppet Ericsson-navnet, og er klar med den første smartphone under brandet `Sony´.

Den første smartphone fra Sony – Xperia S

Under forbrugerteknologimessen CES i Las Vegas har Sony i nat (dansk tid) netop præsenteret deres første smartphone i Xperia NXT series, som får navnet Sony Xperia S.

I oktober måned offentliggjorde Sony, at de havde købt Ericsson ud af Sony Ericsson-samarbejdet, og Xperia S er altså den første Xperia-telefon, som kun bærer navnet Sony.

Ericsson blev købt ud af Sony Ericsson, så der kunne blive en større helhed i Sonys produkter, det betyder også vi skal forvente telefoner og tablets bliver mere integreret med den øvrige underholdnings-elektronik i deres sortiment.

Xperia S er en del af designlinien Iconic Identity

Med Xperia S introduceres en ny designlinie, som Sony kalder Iconic Identity.

Designet vil gå igennem på de øvrige Xperia telefoner i NXT-serien. Dette er for at skabe et genkendeligt udseende på telefonerne.

Det transparente element på telefonen giver en lethed, som skal være med til at fremhæve displayet – foruden det også giver forskellige lyseffekter og integrerer antennen.

Xperia S – er Xtream spændende

Xperia S er som de tidligere Xperia-modeller en Android telefon, og den kommer i salgsæsken med Android Gingerbread 2.3, men der loves indenfor få måneder en opdatering til Ice Cream Sandwich 4.0.

Den har en 4.3 tommer skærm med Mobile BRAVIA Engine (opløsning 1280 x 720 pixels) og et 12 megapixels kamera, som er hurtig til at tage billeder. På halvandet sekund kan du fra standby-mode til at have taget et billede.

Der er også blevet plads til en 1.5 GHz dual-core processor, og indholdet kan nemt deles fra Xperia S til flere skærme f.eks. fjernsyn, tabletten og computeren.

Telefonen har også adgang til Sonys musikstreaming tjeneste Music Unlimited, der også kommer til Danmark.

Sony Xperia S kommer på markedet i første kvartal af 2012. Prisen er endnu ikke oplyst.

Læs også:
Web-TV: Se Sony Xperia S
Se specifikationerne på Sony Xperia S

Sony Xperia S, NXT
Sony Xperia S. (Foto: Sony). Foto: Sony