DisplayMate: iPhone 12 Pro Max har verdens bedste mobilskærm

Eksperterne hos DisplayMate har haft nyeste iPhone 12 Pro Max under lup, hvor dens Super Retina XDR OLED-skærm er blevet nærstuderet. Deres test viser, at der på Apples topmodel sidder verdens bedste skærm i en mobiltelefon.

DisplayMate: iPhone 12 Pro Max har verdens bedste mobilskærm

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at der sidder en gode skærme på de nye iPhone 12 Pro Max. Men det overrasker alligevel, at skærmen i topmodellen iPhone 12 Pro Max skulle være verdens bedste. Det påstår DisplayMate, efter at have haft iPhone 12 Pro Max til test.

Læs også: De første test af iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro Max har den største skærm i en iPhone nogensinde. Den bærer et typisk “Apple-navn”, som får den til at lyde ekstra imponerende: Super Retina XDR OLED. Og det virker faktisk til, at Apple har gjort et virkelig godt stykke arbejde med skærmen. Den får nemlig DisplayMates “Best Smartphone Display Award” samt deres højeste score nogensinde.

DisplayMate skriver, at skærmen i iPhone 12 Pro Max byder på en høj peak-lysstyrke, højt kontrastforhold, lav refleksion og præcis farvenøjagtighed. Skærmen opnår en lysstyrke på 800 nits samt 1200 nits ved HDR-indhold. Ikke nok med det, så er den op til 10 procent mere energieffektiv end iPhone 11 Pro Max’s skærm.

DisplayMate oplyser desuden, at hver enkelt iPhone 12 Pro Max er kalibreret på fabrikken:

“Each iPhone 12 Pro Max display is individually calibrated at the factory for both Color Accuracy and Contrast Accuracy.”

Se også: De bedste kamera-telefoner

iPhone 12 Pro Max imponerer i kamera- og skærmtest

Altså en ganske imponerende skærm i iPhone 12 Pro Max, ifølge DisplayMate. Og de er ikke de eneste der roser Apples topmodel. Anerkendte Dxomark har også haft iPhone 12 Pro Max til test, hvor de har kigget nærmere på kameraet.

Her har den opnået 130 point, som placerer den på den flot fjerdeplads. Den slår altså Samsungs, OnePlus’ og Motorolas bedste mobilkameraer – samt deres egne modeller fra sidste år. Huawei Mate 40 Pro har stadig taget på førstepladsen.

Læs også: Bedste pris på iPhone 12 Pro Max