Disse mobiler kommer i december

Se hvilke smartphones og mobilgadgets der lander i de danske butikker op til julesalget.

Disse mobiler kommer i december

Årets sidste måned, december, er lige om hjørnet, og det betyder traditionen tro, at en række nye smartphones lander i den danske handel i forbindelse med det store julesalg.

Hvor november måned har budt på et væld af nyheder hen over måneden, er der til til gengæld ikke ikke så meget nyt fra de forskellige producenter i december måned – i hvert fald til en start.

Huawei Mate 9
Foto: Huawei

Huawei Mate 9 Pro

Den største nyhed er ubetinget Huaweis nye topmodel, Mate 9 Pro, som er en variant af Mate 9 specifikt til de nordiske lande. Bag den 5,5” store AMOLED-skærm får du en lynhurtig Kirin 960-processor, 6 GB RAM, 128 GB lagerplads og et gigantisk batteri på 4.000 mAh. Der er også i denne et dual-kamera at finde, som her er udstyret med 4-i-en hybridautofokus.

Læs også: Huawei Mate 9 Pro – Vild topmodel til en god pris

Prisen på Huawei Mate 9 Pro ligger i den høje ende. Du skal nemlig af med 5.999 kroner, hvis du vil købe et eksemplar med hjem, når den lander i de danske butikker den 20. december.

Alcatel

Alcatel IDOL 4

En telefon, der så småt begynder at lande på de danske butikshylder, er Alcatel IDOL 4, som blev afsløret helt tilbage i februar måned i forbindelse med Mobile World Congress.

IDOL 4 er Alcatels forsøg på en mere premium-smartphone, hvor plastik er skiftet ud med glas. For 2.499 kroner får du en 5,2” stor Full HD-skærm, en Snapdragon 617-processor, 3 GB RAM og et 13 megapixel kamera.

Samsung Gear S3 Classic og Frontier

Samsung er også klar med nyheder i december måned. Denne gang er det ikke en smartphone, men det nye smartwatch Gear S3, som findes i varianterne Classic og Frontier.

Uret kører med Samsungs eget Tizen-styresystem og er desuden udstyret med GPS, så du kan tracke din løbetur og få rutevejledning uden at skulle hive mobilen op af lommen. Uret er også vandbestandigt med en IP68-certificering, så du ikke skal bekymre dig om eventuelle vandskader. Det kan nemlig tåle at blive sænket i ned til 1,5 meters dybt vand i op til 30 minutter.

Læs også: Samsung Gear S3 kan købes i Danmark den 2. december

Uret kan købes i Danmark fra den 2. december, og hvor den vejledende udsalgspris er på 3.499 kroner. En forhandler som POWER har dog allerede presset prisen ned på 2.799 kroner.