Disse mobiler kommer i juli

Forårets mobiler er allerede kommet i butikkerne, og sommeren er over os. Derfor byder juli måned kun på få nye smartphones.

Disse mobiler kommer i juli

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

I juli måned skal du ikke forvente de helt store nyheder på butikshylderne og bordene. Alle forårets topmodeller og øvrige smartphones er nemlig efterhånden kommet til salg i Danmark, og med sommeren over os er det en noget stille måned, vi går i møde, når det drejer sig om nye smartphones i de danske butikker.

Læs også: Top 10 smartphones i maj

Hermed følger et kort overblik over, hvilke smartphones du kan se frem til i de forskellige elektronikforhandlere og webshops.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Nokia 5 og 6 klar efter forsinkelse

Elgiganten, føtex og Telenor havde egentlig allerede startet salget af Nokia 3, 5 og 6 for over to uger siden, men to af de nye Nokia-smartphones har vist sig at være ganske svære at få fingrene i. Hvor den mindste Nokia 3 fortsat kan købes enkelte steder, er Nokia 5 og 6 forsinket og bliver først tilgængelig i løbet af juli måned.

Læs også: Nu kan du købe Nokia 3, 5 og 6 i Danmark

Nokia 5 koster 1599 kroner, mens Nokia 6 snart kan blive din for 2199 kroner. Her får du op til en 5,5” stor skærm med en Full HD-opløsning, en Snapdragon 430-processor, 32 GB lagerplads, 3 GB RAM, et 16 megapixel bagkamera og et 3000 mAh stort batteri.

Moto E4
Foto: Motorola

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Moto E4 og E4 Plus

Motorolas to nye prisvenlige smartphones, Moto E4 og den lidt større Moto E4 Plus, er også lige på trapperne i den danske handel. Til Mobilsiden oplyser Motorola, at de kan købes i Danmark fra næste uge, selv om de ellers stod til at få debut i slutningen af juni.

Læs også: Motorola lancerer Moto E4 og E4 Plus med enormt batteri

Prisen for den lille Moto E4 med en 5” stor skærm er 1199 kroner, mens du skal af med 1499 kroner for den 5,5” store Moto E4 Plus. Fælles for begge modeller er, at du får en HD-skærmopløsning, en Mediatek MT6737-processor, 16 GB lagerplads og et 5 megapixel frontkamera.

Moto E4 Plus adskiller sig fra E4 ved at have 3 GB RAM i stedet for 2 GB, mens bagkameraet er opgraderet fra 8 megapixel til 13 megapixel. Den største forskel er dog batteriet, som er gigantisk i Moto E4 Plus. Hele 5000 mAH er der at gøre godt med.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Moto Z2 Play

Seneste nyt om Mobiltelefoner