Disse mobiler kommer i marts

To stjerne-mobiler og tre prisstærke telefoner finder deres vej til telehylderne denne måned.

Disse mobiler kommer i marts

Årets største mobilmesse, MWC, er netop afsluttet, og visse af nyhederne vil allerede denne måned få deres danske debut.

Størst er utvivlsomt Samsung to nye S-mobiler, S7 og S7 Edge, der hver især tager sidste års stærkeste Samsung telefoner og gør dem endnu bedre.

Til de mindre budgetter er både Microsoft, Huawei og HTC denne måned klar med nyheder i et mere tilgængeligt prisleje: Lumia 650, Honor 5X og Desire 530.

Se også: Overblik: MWC – de vigtigste nyheder

Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7 Edge. Foto: Samsung.com

Samsung Galaxy S7 og S7 Edge

Disse to telefoner løb med mest af omtalen ved dette års MWC selvom både S7 og S7 Edge ikke ser synderligt forskellige ud i forhold til forgængeren, Galaxy S6 og S6 Edge. Den største visuelle forskel må tilsikrives skærmen på S7 Edge, som vokser til 5,5 tommer, mens S7 forbliver mere kompakt med sit 5,1” store display.

De store nyheder skal i stedet findes under Gorilla Glass 4 overfladen, hvor begge S7’ere nu leverer en vandtæt konstruktion.

Samtidig er motorrummet overhalet så du nu får den kraftigere Exynos 8890 processor og et markant løft i batteristørrelsen på henholdsvis 18 og 34 procent til S7 og S7 Edge.

Læs også: Test af Samsung Galaxy S7’s display: den bedste mobilskærm nogensinde

Softwaren er opdateret til Android 6.0 Marshmallow, og bringer nye Samsung funktioner med sig såsom et mere avanceret Edge-felt og et ’Always-On’ mode der giver et overblik, uden at du behøver at oplåse telefonen.

Telefonerne går tilbage på et enkelt punkt, opløsningen på kameraet som reduceres fra 16 til 12 megapixels. Her lover Samsung at trækket vil give bedre fokusering og resultater i mørke omgivelser.

Samsung S7 og S7 Edge leveres begge med 32GB lagerplads der kan udvides med et micro-SD kort. De kommer i enten hvid, sort, sølv eller guld.

S7 og S7 Edge vil debutere den 11. marts til henholdsvis 5.699 og 6.499 kroner – men du kan allerede nu forudbestille telefonen og få et Gear VR-headset med i købet.

Mobilpriser.dk: Prissammenligning på Samsung Galaxy S7
Mobilpriser.dk: Prissammenligning på Samsung Galaxy S7 edge

Læs også: Spar 400 kroner på Samsung Galaxy S7 [MOBILDEAL]

Microsoft Lumia 650
Microsoft Lumia 650. Foto: microsoft

Microsoft Lumia 650

Microsofts populære 600-serie af budgettelefoner, bliver afløst af en mere eksklusiv Windows 10 satsning fra Microsoft.

Specifikationsmæssigt hører Lumia 650 til budgetklassen med sin Snapdragon 212 quad-core og 1GB RAM, men en ny, slank metalfinish bidrager med et skud klasse til segmentet.

Se også:Microsoft Lumia 650 lanceret: Stilfuld budget-smartphone

Kameraet råder over 8 megapixels, mens frontkameraet på 5 megapixels giver selfie-entusiaster skarpe selvportrætter.

Microsoft Lumia 650 fås i enten sort eller hvid, mens vejledende pris lyder på 1.699 kroner, samt et par hundrede oveni for en dual-SIM version.

Lumia 650 er allerede på lager i nogle få forretninger, men vil få bredere udbredelse i løbet af de kommende uger.

Mobilpriser.dk: Prissammenligning på Microsoft Lumia 650


Huawei Honor 5X
Huawei Honor 5X. Foto: Huawei

Huawei Honor 5X

En anden nydeligt skåret mobil er Huaweis Honor 5X, som byder på 5,5 tommer Full HD storskærm svøbt ind i et nydeligt metalkabinet.

Som med de andre Honor-telefoner er den skarpt prissat og byder på funktioner som normalt er forbeholdt toptelefoner. Her får du en fingeraftrykslæser – en funktion som hidtil er uset i prislejet.

Kræfterne leveres af en Snapdragon 616 quad-core og 3GB RAM, hvilket skulle afvikle det medfølgende Android 5.1 uden større kvaler.

Kameraet byder på 13 megapixels bagpå, mens selfies optages i 5 megapixels. Med mobilen får du 16GB lagerplads, der kan udvides med Micro-SD.

Honor 5X fås i farverne hvid, sort eller guld til vejledende 2.499 kroner.

Mobilpriser.dk: Prissammenligning på Huawei Honor 5X

HTC Desire 530

HTC Desire 530

Telefonen vil modsat de månedens fire øvrige lanceringer være i plast, som HTC pifter op med små farvestænk.

Skærmen er på 5 tommer i HD, og fødes af en Snapdragon 210 quad-core sammen med 1½GB RAM. Desire 530 kører nyeste Android 6.0 Marshmallow.

Desire 530 har en BSI-sensor på 8 megapixels, samt et frontvendt kamera på 5 megapixels. Lagerpladsen er på 16GB og kan udvides med micro-SD.

Telefonen lander i forretningerne i midten af marts til vejledende 1.690 kroner.

Seneste nyt om temaet

Historien er stadig aktuel. mobilsiden har bragt sagen videre. Allerede d. 29/2/2016 gik redaktionen videre med en ny vinkel på Samsung teknologi muliggør ekstrem plads og ydelse – Læs fortsættelsen her. Temaet er stadig aktuelt. Klik her for at læse seneste nyt..