Disse mobiler kommer på hylderne i oktober måned

Du kan her se, hvilke mobiler der kommer på hylderne i de danske telebutikker, i løbet af denne måned.

Disse mobiler kommer på hylderne i oktober måned

Der har været fart over feltet i mobilbranchen i 2013, og efteråret ser også ud til, at have en masse interessante produkter at byde på.

Sidste år døbte mange medier september måned for ”tech-tember”, da det var en måned, hvor mange mobilproducenter præsenterede efterårets nyheder. Denne trend ser ud til at gentage sig i år.

Blandt andet Apple, Nokia, Samsung og Sony benyttede september måned til, at præsentere deres nyeste smartphones, og flere af dem kommer allerede i handlen denne måned – ligesom også LGs nye topmodel LG G2 kommer i handlen fra først i oktober.

Den danske salgsstart for iPhone 5S og iPhone 5C er endnu ikke offentliggjort af Apple, men rygterne og spekulationerne har tidligere nævnt datoen den 18. oktober. Dette er dog, som sagt kun rygter og spekulationer.

 – iPhone 5S og 5C – et bud på danske datoer og priser

På listen herunder kan du se de telefoner og tablets, som kommer i handlen hos teleselskaberne i oktober måned.

Sony Xperia Z1
Sony Xperia Z1 (Foto: John G. Pedersen)

Sony Xperia Z1

Det nye flagskib Xperia Z1 fra Sony kommer i handlen hos alle de fire store operatører på det danske marked, i løbet af oktober måned.

 – Sony Xperia Z1 – nyskabende på flere måder

Designmæssigt ligner Xperia Z1 den tidligere topmodel Xperia Z, dog har Sony lyttet til brugernes kritik, og derfor givet Xperia Z1 rundere kanter, ligesom også højtaleren er flyttet til bunden af telefonen.

 – Sony Xperia Z1 – Sonys bedste telefon i år (mobiltest)

Xperia Z1 er den bedste telefon fra Sony i år, og prisen er netop nu omkring 4.900 kroner uden abonnement. Du kan se dagsaktuelle priser på Mobilpriser.dk – eller finde den hos TDC, Telenor, Telia og 3.

LG G2 (Foto: John G. Pedersen)

LG G2

Der er ingen tvivl om, at dette er den absolut bedste LG-telefon i nyere tid, og der er kridtet op til skarp konkurrence, da LG har sendt LG G2 på markedet til en særdeles konkurrencedygtig pris.

 – LG G2 – den hidtil mest gennemførte Android smartphone (mobiltest)

LG introducerer med G2 også en ny måde, at placerer ”knapperne” på, som gør det muligt at betjene telefonen selvom skærmen er 5,2 tommer.

LG kalder det for Rear Key – og idéen baserer sig på brugerundersøgelser, hvor resultatet fortæller, at den maksimale bredde er 2,7 tommer (6,85 centimeter) for en smartphone, der skal betjenes med én hånd.

 – LG G2 giver konkurrenterne baghjul (web-tv)

LG G2 kan netop nu købes for 3.988 kroner uden abonnement, ifølge Mobilpriser.dk. G2 kommer blandt andet i sortiment hos TDC, Telenor, Telia og 3.

Sony Xperia Z Ultra
Sony Xperia Z Ultra (Foto: Sony)

Sony Xperia Z ULTRA

Xperia Z Ultra kommer med en 6,4 tommer Full-HD skærm og er både støvafvisende og vandtæt (IP55/IP58), som de øvrige high-end produkter fra Sony.

 – Sony Xperia Z Ultra – ny super-mobil fra Sony

Telefonen er stor, men har et smidigt design, der gør, at den let kan anvendes med kun en hånd – dog kræver det en rimelig stor hånd. Tykkelsen er kun 6,5 mm, hvilket gør den til verdens tyndeste HD-smartphone.

Den nye Sony-mobil kommer med verdens hurtigste smartphone-processor, der sidder nemlig en 2.2 GHz Qualcomm Snapdragon 800 quad-core processor i telefonen. 

Foruden det kommer den også med 4G LTE, HD Voice, NFC, Android 4.2.2 Jelly Bean, 8 megapixels kamera og batterifunktionen STAMINA Mode, som forbedrer standby-tiden med op til mindst fire gange.

Ligesom det kendes fra Samsungs Galaxy Note-serie, så kan du på Xperia Z Ultra også skrive og tegne på skærmen – men på Z Ultra kan du faktisk anvende en blyant eller egnet kuglepen (med en capacitiv spids på over 1 mm).

Xperia Z Ultra kommer blandt andet på hylderne hos Telenor. Du kan købe Xperia Z Ultra fra omkring 4.899 kroner uden abonnement – du kan finde dagsaktuelle priser på Mobilpriser.dk.

Samsung Galaxy Note 3
Samsung Galaxy Note 3 (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Note 3

I oktober måned sidste år startede salget af Galaxy Note II fra Samsung, som siden har solgt omkring 30 millioner eksemplarer.

 – Samsung Galaxy Note II solgt i over 30 mill. eksemplarer

Sidste års model havde en 5,5 tommer skærm, men Galaxy Note 3 har nu fået denne forstørret, til at være en 5,7 tommer Full HD Super AMOLED skærm.

 – Samsung Galaxy Note 3 – mobilnotater i 5,7 tommer

Galaxy Note 3 kommer i sortiment hos TDC og Telia – og har lige nu en pris på 5.249 kroner uden abonnement, ifølge Mobilpriser.dk.

Nokia Lumia 1020
Nokia Lumia 1020 (Foto: Nokia)

Nokia Lumia 1020

PureView teknologien fra 808 PureView-telefonen, er nu er klar i en Lumia-model. Lumia 1020 fra Nokia er den første Lumia-model, der kommer med den imponerende kamera-teknologi.

 – Nokia Lumia 1020 med 41 megapixels kamera er nu en realitet

Kamerateknologien er PureView 41 MP med optisk billede-stabilisering og en opløsning på 7712 x 5360 pixels. Telefonen er allerede kommet på blandt andet det amerikanske marked, men får altså først premiere i de danske telebutikker her i oktober måned.

 – Nokia Lumia 1020 i danske butikker 10. oktober

Lumia 1020 har Windows Phone 8, som styresystem, Here Maps og Here Drive+, en 4,5 tommer AMOLED WXGA skærm (1280 x 768 pixels), 2 GB RAM, 32 GB intern hukommelse, PureMotion HD+, ClearBlack display, 1.5 GHz dual-core Snapdragon S4 og et batteri på 2.000 mAh batteri, hvor man med et ekstra cover kan have mulighed for trådløs opladning

Telefonen kommer i farverne gul, hvid og sort hos blandt andet 3, TDC, Telenor og Telia. Prisen er netop nu, ifølge Mobilpriser.dk, fra omkring 4.995 kroner uden abonnement.

Nexus 7, 2013, tablet, Asus
Google Nexus 7 by Asus (2013) (Foto: Asus)

Google Nexus 7 by Asus

Nexus 7 er en ny udgave af den Android-tablet med samme navn, der så lyset første gang i sommeren 2012.

Mens iPad Mini kun giver brugerne en opløsning på 1024 × 768 pixels (163 PPI) er Nexus 7 helt oppe på 1920 x 1200 (323 PPI), der er den hidtil højeste opløsning på en tablet i syv-tommer format.

 – Nexus 7 – dansk lancering er ukendt

Skærmen, der er beskyttet af et ridsebestandigt glasmateriale fra firmaet Corning, tilbyder en betragtningsvinkel på 178 grader, hvilket betyder, at indholdet praktisk talt kan ses fra alle vinkler. 

Nexus 7 bliver den første tablet der sendes i butikkerne med Android 4.3 Jelly Bean. Vægten er 290 gram for WiFi-udgaven og 299 gram for 4G LTE-versionen.

Det er en Qualcomm Snapdragon S4 Pro quad-core processor på 1,5 GHz der sidder i produktet. Grafikken køres af Adreno 320 på 400 MHz.

Nexus 7 kommer blandt andet i sortiment hos Telia, og får en pris fra 2.200 kroner, ifølge Mobilpriser.dk.

Asus PadFone A86
Asus A 86 – The New PadFone 2in1 (Foto: Asus)

Asus A86 – The New PadFone 2in1

Asus har lanceret en ny PadFone, som på det europæiske marked har fået navnet Asus A86 – The New PadFone.

 – Asus har afsløret ny PadFone

Den kommer blandt andet med en 5 tommer Full HD skærm (1920 x 1080, 441ppi) + 10.1 tommer (1920 x 1200, 224PPI), 2.2 GHz quad-core Snapdragon 800 processor, 2 GB RAM, mulighed for udvidelse af hukommelse med microSD-kort, forbedret støjreduktion, Android 4.2.2 Jelly Bean, Bluetooth 4.0, WiFi 802.11 a/b/n/ac, 2.400 mAh batteri (i telefonen) + 5.000 mAh batteri (i Pad-delen) og så kan der vælges mellem 16 GB eller 32 GB intern hukommelse.

 – Asus The New PadFone – danske pris og tilgængelighed

The new PadFone kommer i to nye farvevarianter – nemlig Titanium Black og Platinum White, men det er kun Titanium Black, der kommer på det danske marked.

Den vejledende udsalgspris forventes, at være 5.999 kroner for både telefon og tablet. Mens telefonen alene vil få en pris på 4.799 kroner uden abonnement. Du finder den blandt andet hos Telia.

Apple iPhone 5S
Apple iPhone 5S (Foto: Apple)

Andet:

Telenor får også Huawei Ascend P6 samt Xperia Tablet Z på hylderne denne måned.

Telia får foruden ovenstående også Huawei Mediapad 10.1 og Samsung Galaxy Tab 3 i både 8 og 10 tommer på hylderne, mens TDC får Samsung Galaxy Trend i sortiment.

Det er endnu uvist om iPhone 5S og iPhone 5C kommer i handlen i løbet af oktober måned i Danmark.