Er der her fronten på Samsung Galaxy S8?

Et billede af hvad der sandsynligvis er et skærmcover til Samsungs S8 mobiler cirkulerer på Twitter.

Er der her fronten på Samsung Galaxy S8?

Det har længe svirret med rygter om, at Samsungs kommende topmobil, Galaxy S8, ville få et særligt stort ’væg-til-væg’ display der vil fylde næste hele frontpartiet.

Med få måneder til den forventede lancering er produktionen iværksat, og nu begynder billeder af komponenter at give nys om, hvor vild skærmen på den nye Samsungs bliver.

Twitter-brugeren DforDesign er ude med billeder af hvad der bliver skærmcovers til Galaxy S8 og S8+. De er begge lavet af hærdet glas og som billederne viser, så levnes der ikke meget plads til andet end selve displayet.

Se også:  Flere billeder af Samsung Galaxy S8 dukker op

De to fotos bekræfter, at Samsung har i sinde at benytte det buede ’Edge’ glas i både den mindre S8’er og den større +-model. De styrker samtidig de tidligere forlydender om væsentligt større displays i S8 og S8+: henholdsvis 5,7 og 6,2 tommer.

Antallet af udskæringer under toppen giver samtidig grund til at tro, at en Note 7-feature finder vej til Galalxy S8: iris-scanneren.

Da billederne oprindeligt startede med at cirkulere på Twitter, troede mange, at her var frontpartiet på S8-telefonerne. DforDesign har siden præciseret, at her er udelukkende tale om skærmcovers til de kommende Samsung-flagskibe.

På netmediet AndroidPolice mener man, efter at have adspurgt nogle interne kilder, at det frontparti billederne viser, er meget tæt på det S8’erens front vil ligne.

Læs også:  Nu kommer de første mål på Samsung Galaxy S8