Europæiske priser på Samsung Galaxy S9 er ude

Tweets fra Evan Blass sætter tal på hvor dyr Samsung Galaxy S9 og S9+ bliver. Stemmer de, er en prisstigning på vej.

Europæiske priser på Samsung Galaxy S9 er ude

Det har føjet med rygter omkring Samsungs to kommende toptelefoner, men med to dage til lancering synes de europæiske priser nu er være fastsat. Galaxy S9 kommer til at løbe op i 841 Euro, mens storebror S9+ vil ryge op i 997 Euro. Oversat til danske priser, bliver regningen på henholdsvis 6.262 og 7.424 kroner for de to sydkoreanske toptelefoner.

Se også:  De første hands on-billeder af Samsung Galaxy S9 er ude

Priserne kommer fra den generelt velinformerede Twitter-leaker Evan Blass, der i et tweet lækker to fotos af, hvad der ligner salgsmateriale fra en europæisk netbutik.

I forhold til prisen på sidste års S8-modeller, vil det sandsynligvis udgøre en prisstigning for telefonserien. Her debuterede S8 og S8+ med officielle priser på henholdsvis 6.199 kr. og 6.999 kroner.

De danske priser kan dog ende med at være højere end angivet i lækket, for lækkede norske priser pegede tidligere på ugen på, at både S9 og S9+ ville blive markant dyrere end forgængerne. Til sammenligning lød prisskiltet på de debuterende S8 og S8+ telefoner på 799 og 899 Euro. Et forsigtigt skøn på de danske priser vil derfor være henholdsvis 6.499 og 7.749 kroner for henholdsvis S9 og S9+.

Læs også:  Rygte: Samsung Galaxy S9 og S9+ bliver 1.000 kroner dyrere

Prisspekulationerne vil ikke fortsætte længe endnu, for den 25. februar vil Samsung løfte sløret for de to toptelefoner ved deres årlige Unpacked-event ved MWC-messen i Barcelona. Mobilsiden.dk vil være på pletten ved eventet, følg derfor med her på siden, hvor vi vil dække forestillingen live.