Find gratis ting med appen “ta’ det” til Android og iOS

Appen "ta' det" er en ny portal til Android og iOS, hvor du kvit og frit kan finde og forære gratis ting til andre i dit område.

Find gratis ting med appen “ta’ det” til Android og iOS

Der findes masser af portaler, hjemmesider og apps til køb og salg af varer, men ikke nogen, hvor det handler om at give og modtage helt gratis ting. Det er det, som den nye, danske iOS– og Android-app ”ta’ det” vil gøre nemt.

“Vores mission har fra start været at vende overforbrug til en fri ressource til glæde for alle. Vi har haft fokus på at skabe markedets nemmeste, tryggeste og mest underholdende gratis portal, som sørger for at det altid er en god oplevelse at forære ting gratis væk eller lege skattejæger i nærområdet. Det er i høj grad en app til verdens lykkeligste folkefærd,” fortæller skaberen bag appen, Rasmus Thude, til Mobilsiden.

Læs også: Ny app til Android og iOS advarer dig ved større ulykker

Konceptet er ganske simpelt. Du kan i ren Tinder-stil forbinde med din Facebook-profil og vælge en radius – altså afstand fra din GPS-placering – hvorfra du kunne tænke dig at finde ting nær dig, som foræres gratis væk af andre.

Her gælder det så om at stille sig i kø til den ønskede ting hurtigst muligt. Ejeren af tingen, der gives væk gratis, kan herefter chatte med folk i køen, hvorefter der kan aftales afhentning af tingen ved en omtrentlig placering af vedkommendes hjemadresse.

Der er ingen adresser, telefonnumre eller andre personlige oplysninger, der offentliggøres i appen, så du kan trygt både afhente og selv oprette gratis ting. Netop oprettelse af gratis ting fungerer således, at du tager et billede, skriver en titel og beskrivelse, og så er din ting straks oprettet – hvilket også er gratis. Du bestemmer selv, hvor længe annoncen skal være aktiv og hvem i køen, du vil give tingen til.

Læs også: Denne dating app er også for de grimme

Der er selvfølgelig også nogle regler, der skal overholdes, som det anbefales at tage et kig på, inden appen tages i brug. Blandt andet må opslag ikke indeholde visse typer af medicin og levende dyr.

ta det
Foto: Google Play

Det er værd at bemærke, at på trods af, at appen har eksisteret siden december måned, har den endnu til gode at slå igennem og har således kun fået mellem 1.000-5.000 downloads i Play-butikken og samlet set omkring 50 vurderinger.

Det betyder selvfølgelig, at udvalget af gratis ting er derefter. Det er dog noget, der helt automatisk bør komme i takt med, at appen – måske – stiger i popularitet.

Rent teknisk og funktionelt ser ”ta’ det”-appen i hvert fald ganske lovende ud og har potentiale til at blive et nyt hit.