Find og køb din ideelle smartphone

Selvom det kan lyde overflødigt, kan det være en god idé at lave en liste over dine kriterier, når du finde en smartphone, der passer til dig

Find og køb din ideelle smartphone

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Har du besluttet dig for at udskifte din gamle smartphone, skal du selvfølgelig på udkig efter din ideelle smartphone. Vil du undgå at indgå en handel, som du fortryder på et senere tidspunkt, er det afgørende, at du bruger tid på at gennemsøge markedet.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Lav en liste over dine kriterier

Selvom det kan lyde overflødigt, kan det være en god idé at lave en liste over dine kriterier. Skal du finde en smartphone, der passer til dig, skal du selvfølgelig tage hensyn til dine personlige præferencer. Vælger du blot den samme enhed, som dine venner, familiemedlemmer eller kollegaer, er det langt fra sikkert, at du får indfriet dine behov.

Det er helt naturligt, at man stiller høje krav til sin smartphone, da den gennemsnitlige dansker bruger adskillige timer på sin smartphone hver eneste dag. Vi bruger bl.a. vores digitale enheder til at skrive mails, tjekke netbank og kommunikere på de sociale medier, ligesom vi ringer til venner og bekendte.

Opsøger du en mobilforhandler, vil du blive spurgt ind til, hvilke krav du har. Har du ikke gjort dig nogen tanker, vil din mobilforhandler have svært ved at hjælpe dig. Det er blot med til at understrege, hvorfor det er en god idé at notere sine krav. Du kan med fordel tage udgangspunkt i nedenstående liste

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

-Mærke – Foretrækker du et mærke frem for et andet?

-Skærmstørrelse – Foretrækker du en lille, mellem eller stor skærm?

-Batterilevetid – Er det vigtigt for dig, at din smartphone har en lang batterilevetid?

-Plads – Hvor meget plads har du brug for? (typisk angivet i GB)

-Kamera – Er det vigtigt for dig, at kameraet tager gode billeder? (f.eks. relevant ved anvendelse af Snapchat, Instagram o.l.)

-Brugervenlighed – Skal du købe din første smartphone, og er høj brugervenlighed alfa omega?

-Pris – Hvor meget må din smartphone koste?

Ovenfor ser du eksempler på nogle af de mest almindelige kriterier. Når du skal klarlægge dine krav og behov, kan du tage udgangspunkt i ovenstående – og selv supplere med andre kriterier. Det er det første skridt på vejen mod en ny smartphone.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Betaling fra egen lomme eller optagelse af lån?

Finder du din ideelle smartphone, skal du tænke over, hvordan du vil finansiere den. Tillader din økonomi det, vil det naturligvis være mest hensigtsmæssigt at betale fra egen lomme. Kniber økonomien sidst på måneden, kan du alternativt overveje at optage et lån.

Låner man penge i dag, kan man låne fra få tusinde kroner, hvis man vælger at opsøge et online låneselskab. Har du brug for et mindre lån, vil et kviklån eller forbrugslån være tilegnet dig. Du kan bl.a. besøge MONEYBANKER.com, som kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige lån.

Det er selvfølgelig ikke helt uden risiko at låne penge. Hvis du imod forventning ikke kan tilbagebetale lånet, kan det blive en dyr affære. Det er også derfor, at man bliver rådet til at lægge et budget og tale med en fagekspert, før man optager et lån.

Seneste nyt om Mobiltelefoner