Flere Samsung Galaxy Fold-skærme fejler

Samsung har sendt de første test-eksemplarer af Galaxy Fold ud, og allerede nu vælter det ind med meldinger om, at den foldbare skærm ikke holder.

Flere Samsung Galaxy Fold-skærme fejler

Onsdag var absolut ikke den bedste dag for Samsung. I mandags blev de første enheder af Samsungs foldbare telefon leveret til en nøje udvalgt gruppe af kendisser, YouTubere, influencers og anmeldere.

Læs også: Infografik viser Samsung Galaxy Fold i detaljer

Allerede et par dage senere væltede det ind med meldinger om, at skærmen i Samsung Galaxy Fold går i stykker. Der er ikke bare tale om en mindre fejl i displayet, skærmene bliver mere eller mindre ubrugelige. Hos flere brugere opstår problemerne allerede ved almindelig brug. Både Dieter Bohn fra The Verge og Steve Kovac fra CNBC har således oplevet, at skærmen fejler uden nogen umiddelbar forklaring.

Andre problemer er opstået ved forsøg på at fjerne det medfølgende beskyttelsesfilm. Tech-anmelderen, Marques Brownlee, ødelagde skærmen på sin Samsung Galaxy Fold, da han forsøgte at fjerne føromtalte film fordi han troede, at det var en aftagelig beskyttelsesfilm. Selvom filmen teknisk set er standard beskyttelsesfilm, så er det ikke meningen, at den skal fjernes.

Normalt er den medfølgende beskyttelsesfilm en valgfri beskyttelse, som ganske let kan tages af telefonen. Sådan er det bare ikke med Samsung Galaxy Fold.

Samsung: Vi vil personligt undersøge enhederne

Samsung var hurtigt ude med en officiel udtalelse, hvor de tilkendegiver, at enkelte af de såkaldte samples oplever fejl i displayet. Samsung udtaler også, at de personligt vil undersøge hvert eneste fejlende eksemplar for at fastslå, hvor fejlen ligger.

Samsung påpeger også, at beskyttelsesfilmen faktisk er en del af skærmkonstruktionen, designet til at undgå utilsigtede ridser i panelet. Ifølge Samsung vil de sørge for, at deres kunder vil blive informeret herom, således at folk ikke kommer til at ødelægge deres 20.000-kroners telefon.

Læs også: Samsung Galaxy Fold kommer snart til Danmark

Hvorvidt anmelderne bare er uheldige, eller Samsung Galaxy Fold faktisk er for skrøbelig i sin nuværende konstruktion, får vi forhåbentlig hurtigt svar på. Telefonen rammer markedet i næste måned, og det er rigtig mange penge at betale, hvis skærmen fejler efter en enket dag.