Første læk af HTC One X9 sluppet løs

Et formodet pressefoto fra HTC peger på, at selskabet vil gå nye designveje i sit kommende One X9 flagskib

Første læk af HTC One X9 sluppet løs

Et lækket pressefoto af et nyt HTC-flagskib cirkulerer nu rundt på det kinesiske sociale medie Weibo. Den afbillede telefon hedder One X9, og vil givetvis være afløseren til HTC One M9. Det skriver 9to5google.

One X9 vil, modsat sin forgænger, videreudvikle drastisk på HTC’s One-design, med en visuel identitet der peger i en ny retning.

HTC’s vellykkede BoomSound højtalere er eksempelvis ikke så dominerende i fronten, men lader til, i stedet at være gemt bag riller for oven og neden på telefonen.

Et lille udsnit til højre i fotoet røber samtidig, at den buede bagside fra de tidligere One M-telefoner synes at være afløst en flad ditto – ligesom i den nyligt lancerede One A9, og peger dermed på en design-linje der nærmer sig selvsamme fra Apples iPhones.

Læs også: HTC One A9: En chance til? [TEST]

htc one x9

Stærke specs

¬Hvad One X9 vil byde på af regnekræfter og funktioner er fortsat på rygtebasis. Her nævnes at One X9 vil rumme den kommende top-processor fra Qualcomm, Snapdragon 820 sammen med 4GB RAM.

Kameraet vil angiveligt byde på 23 megapixels, mens skærmen vil byde på quad HD opløsning spredt ud over et 5 tommer stort display. Batteriet angives til at være på 3.500 mAh, hvilket vil være ny rekord for klassen.

Hvornår One X9 vil debutere nævnes ikke, men en lancering i begyndelsen af 2016 vil harmonere med tilgængeligheden af kernekomponenter som den kraftige Snapdragon 820-chip.

Se også: HTC Grip wearable udskudt til 2016