Forbrugerne ønsker tykkere smartphones med større batteri

Smartphones bliver tyndere og tyndere. Forbrugerne vil dog have dem tykkere, hvis det betyder større batteri.

Forbrugerne ønsker tykkere smartphones med større batteri

Der er næsten gået sport i at skabe den tyndeste smartphone blandt producenterne, men det er ikke, hvad forbrugerne ønsker.

En undersøgelse lavet af analyseinstituttet YouGov for internetavisen The Huffington Post viser, at 73 % af forbrugerne foretrækker en tykkere telefon med bedre batteritid.

Kun 12 % vil have endnu tyndere smartphone med mindre batteri og dårlige batteritid til følge. De resterende 15 % er ikke sikker.

Læs også: Kevlar skal gøre batterier mindre og bedre

Det store flertal i undersøgelsen, der prioriterer et større batteri og en tykkere smartphone højere, er stik imod den seneste tids tendens på smartphonemarkedet. De tyndeste smartphones er nu under 5 mm. Kun 18 % svarer, at det er ”meget vigtigt”, at smartphonen er tynd, mens det er ”lidt vigtigt” for 44 %.

Det er 1000 voksne amerikanere, der i perioden 27. februar til 1. marts i år har deltaget i denne undersøgelse. Se alle besvarelserne nedenfor.

YouGov

Sagen fortsætter

Temaet døde ikke med det første redaktionelle stik. mobilsiden fulgte op på historien. 25/2/2015 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med en artikel med temaet Android og iOS dominerer salget af smartphones – Du kan læse det videre forløb her. Sidste ord er ikke skrevet. Se de seneste nyheder her.