Fortnite kan nu spilles på alle Android telefoner

Det populære spil Fortnite er nu blevet tilgængeligt for alle med en Android smartphone.

Fortnite kan nu spilles på alle Android telefoner

Mange fans har ventet længe på Fortnite til Android, men nu er det endelig blevet tilgængeligt for alle. I et kort periode var spillet eksklusivt til Samsung mobiltelefoner, hvilket blev annonceret i forbindelse med Galaxy Note9 lanceringen i New York. 

Spillet har i hele denne periode været i en beta udgave, men det er nu også slut. Spillet skulle nu nemlig være helt klar til masserne.

Læs også: Fortnite vil virke på disse Android mobiler

Man kan ikke hente Fortnite til Android i Googles Play Store. Her får du en hurtig guide til at komme i gang med det på din Android smartphone.

Sådan henter du Fortnite til en Android telefon

Første og fremmest skal du finde ud af om din Android mobiltelefon er understøttet af spillet. Dette kan du tjekkke lige her.

  1. Når du besøger ovenstående link, vil du blive bedt om at scanne en barcode. Dette gør du med kameraet i din mobil.
  2. Når den er scannet spørger telefon dig om du vil hente “FortniteInstaller”. Dette siger du ja til.
  3. Herefter skal du installere den hentede app. Når man gør dette udenom Play Store skal man tillade det i mobilens indstillinger. Åbn filen og godkend at mobilen installerer den.
  4. Når den er installeret åbner Epic Games app’en, som henter Fortnite spillet. 
  5. Når spillet er downloaded skal det installeres. Her skal du endnu engang godkende, at du installerer en app udenom Play Store.
  6. Nu bliver resten af spillet hentet. Det fylder ca. 2GB så sørg for at have pladsen til det.

God fornøjelse!

Læs også: App Store fylder 10 år: Her er de mest populære apps og spil

Sidste nyt om Mobiltelefon

Siden vi kørte denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 4/10/2018 publicerede redaktionen historien; Test: Apple iPhone XS og XS Max – Bedre men dyrere – Historien finder du her. Emnet er absolut ikke dødt. Klik her for at læse de seneste nyheder..