Fortnite til Android er lanceret til udvalgte Samsung-modeller

Nu kan du downloade og spille det populære spil Fortnite på Android - men til at starte med kun hvis du ejer nogle af de seneste Samsung-topmodeller.

Fortnite til Android er lanceret til udvalgte Samsung-modeller

Fortnite er blevet mere end bare populært. Interessen for spillet er helt enorm og på niveau med noget, der næsten kun synes at være overgået af Pokémon GO. Interessen for spillet er bestemt ikke blevet mindre af, at der længe har været udsigt til en lancering til Android.

Læs også: Samsung Galaxy Note 9: Pris, tilgængelighed og tilbehør

Denne lancering af spillet har netop fundet sted. Epic Games, som står bag spillet, har nemlig indgået et samarbejde med Samsung, ligesom der har været rygter om i lang tid. Samarbejdet er dog af en noget anderledes karakter end det, der var rygter om.

Fortnite kan nemlig fra i dag og frem til søndag den 12. august downloades som en betaudgave eksklusivt til en håndfuld af Samsungs eksisterende smartphones og tablets. Helt præcist kan du allerede nu spille Fortnite på Android, hvis du har en Samsung S7/S7 edge, S8/S8+, S9/S9+, Note 8, Tab S3, Tab S4. Det kom også frem, at Fortnite bliver tilgængelig til både Galaxy Note 9 og Galaxy Tab S4.

Fortnite Android
Foto: Mobilsiden.dk

Den eksklusive periode er også markant kortere end ventet. Der gik rygter om, at det kunne downloades eksklusivt i først en måned og senere hen i helt op til fire måneder, men det drejer sig altså kun om en periode på tre dage.

Læs også: Samsung Galaxy Note 9: De første indtryk

Fortnite kan downloades via appen Samsung Game Launcher eller i Galaxy Apps her, som kun kræver to klik – og så er du kørende. Ved at have købt enten den nye Galaxy Note 9 eller Galaxy Tab S4, får man en lille belønning i form af to eksklusive skins i spillet. Derudover vil der også være lokale tilbud på de såkaldte V-Bucks, hvor man kan spare op til 50 %.