Galaxy Note 7: Så godt fungerer S-pen under vand [VIDEO]

Galaxy Note 7 er nu blevet vandafvisende, og også den helt nye S-pen virker under vand. Se i denne video, hvordan den klarer sig.

Galaxy Note 7: Så godt fungerer S-pen under vand [VIDEO]

En af de mange nye funktioner, der blev præsenteret ved gårsdagens Galaxy Note 7-event, var den nye super-phablets vandafvisende evne.

Note 7 har, på samme måde som Galaxy S7-serien, fået en IP68-certificering, der gør at den kan befinde sig i vand ned til 1,5 meter og i op til 30 minutter af gangen. Men det er ikke det hele.

Også Galaxy Note 7’s nye S-pen kan bruges under vand, og selvom det umiddelbart er sjældent, at man har behov for at tage notater i badet, ja så giver det rigtig god mening, hvis du f.eks. går ude i regnvejr.

Ikke desto mindre kan du altså uden problemer skrive på mobilen, mens den befinder sig i vand, og det er videoen herunder et godt eksempel på.

Se også: Samsung Galaxy Note 7 – Übermobilen er tilbage!

En Samsung-medarbejder demonstrerer her via et form for akvarie-spil, hvordan Note 7 ingen problemer har med at registrere S-pennen under vandet.

En meget sjov demonstration, men nok ikke noget, som man tit vil komme ud for. Det skal dog ikke tage noget fra, at Samsung har leveret et godt stykke arbejde med S-pennen, og det er klart noget vi vil teste, så snart vi får mulighed for det.

Hvad synes du, om den vandafvisende Note 7 og ikke mindst S-pennen? Er det noget, der er vigtigt for dig, eller ser du det mest som en gimmick?

Se også: Så sikker og hurtig er øjenscanneren på Samsung Note 7