Galaxy Note 7: Slår rekorden for forudbestillinger

I Samsungs hjemland, Sydkorea, er mere end 200.000 enheder blevet forudbestilt de første to dage, hvilket er mere end dobbelt så mange som med Galaxy S7.

Galaxy Note 7: Slår rekorden for forudbestillinger

Når Samsung præsenterer en topmobil, går det sjældent ubemærket hen, og historien er ikke anderledes med Galaxy Note 7. Telefonen har været én af de mest ventede i år, og det kan også klart ses i efterspørgslen af super-phableten.

I dens hjemland, Sydkorea, er forudbestillingerne i fuld gang, og på bare to dage er antallet nået over 200.000 interesserede købere, hvilket er det højeste antal nogensinde for en Galaxy-mobil. Det beretter Korea Herald.

Til sammenligning var Galaxy S7 kun på lidt over 100.000 forudbestillinger på samme tidspunkt. Så selvom Note 7 for mange folk minder meget med S7-serien, så er der ikke desto mindre en enorm stor efterspørgsel efter mobilen, i hvert fald i Korea.

Se også: DisplayMate: Samsung Galaxy Note 7 har den bedste skærm

Galaxy Note 7 har da også en masse at byde på, og med et lynhurtigt indre, et flot og kurvet ydre, en forbedret S-pen samt nye funktioner som f.eks. iris-scanneren, ja så har Samsung formået at ramme noget, der falder i god jord hos brugerne.

Men det er dog ikke kun pga. Note 7s funktioner, at Samsung har formået at lande et så højt antal forudbestillinger i Sydkorea. De har samtidig ført en ret så aggressiv markedsføringskampagne, der har haft en stor rolle i det rekordhøje antal forventende købere.

Tjek: Samsung Galaxy Note 7 kommer i en endnu vildere variant

Forudbestiller du en Galaxy Note 7 i Korea får du et Gear Fit 2 med i pakken, halv pris på eventuelle reparationer af skærmen, samt muligheden for at vinde ét af 100.000 gavekort på 90 dollars til Samsung Pay Mall.

Andre steder i verden kører der lignende kampagner med medfølgende tilbehør, og bl.a. får du i Danmark et Virtual Reality-Headset med i handlen, hvis du forudbestiller Note 7. Samsung håber derfor på at kunne fortsætte succesen, ikke bare i korea, men globalt.

Om forudbestillingstallet og i sidste ende salget også vil sætte rekorder i resten af verdens markeder, vil kun tiden vise. Her i Danmark kan du fra den 16. august forudbestille Note 7, og den vil lande i de første butikker den 2. september.

Se også: Samsung Galaxy Note 7 vs. S7 edge – hvilken skal jeg vælge?