Galaxy S6 og S6 edge får Microsoft Office efter opdatering

En opdatering på 220 MB til Samsung Galaxy S6 og S6 edge ruller netop nu ud, som bringer flere apps fra Microsoft med sig.

Galaxy S6 og S6 edge får Microsoft Office efter opdatering

Lige nu venter en opdatering til dig, hvis du har en Samsung Galaxy S6 eller S6 edge med den kurvede skærm. Opdateringen fylder 220 MB og bringer tre nyheder med sig.

Tilbage til slutningen af marts igangsatte Samsung et samarbejde med Microsoft, således at Samsungs smartphones og tablets fremover ankommer med apps fra Microsofts forudinstalleret. Det omfattede OnePlus, OneDrive og Skype.

Læs også: Samsung forsøger at kapre Apple-kunder

Siden er de tre apps, Word, Excel og PowerPoint, fra Microsofts Office-pakke blevet færdigudviklet, og det betyder, at antallet af medfulgte Microsoft-apps til Samsung-enheder nu tæller 6. De tre sidste apps er netop en del af dagens softwareopdatering til Galaxy S6 og S6 edge, så du har muligheden for at lave professionelle PowerPoints, regneark i Excel eller skrive videre på et vigtigt dokument på farten.

Hvis du ikke ønsker at have flere apps til at fylde på den interne lagerplads – ja, så er der ikke så meget at gøre. De kan nemlig ikke afinstalleres som med traditionelle apps. Hvad du i stedet kan er deaktivere dem i indstillinger, men de vil fortsat optage lidt plads på din enhed.

Samsung Galaxy S6
Til venstre: Efter opdateringen. Til højre: Før opdateringen

Nye, forfriskende ikoner

Samsung bringer en anden nyhed med sig, som for få år siden ville have trukket store overskrifter. På grund af den populære temabutik i de to telefoner er det dog ikke en nær så stor nyhed i dag. Det er Samsungs originale ikoner til de medfølgende apps, der får et ansigtsløft.

Læs også: Ny Samsung S6 Edge+: dansk pris og tilgængelighed

De firkantede og, vil nogle mene, lidt gammeldags ikoner er skiftet ud med nogle runde, der til forveksling ligner Nokias gamle ikoner fra det skrinlagte Symbian-styresystem. Det er fortsat de samme farver og objekter i ikonerne, der er til stede, så de kræver næppe den store tilvænning.

Apps edge kommer til Galaxy S6 edge

Da den store Samsung Galaxy S6 edge+ blev lanceret for en måned siden, var en af nyhederne tilføjelsen af funktionen kaldet Apps edge. Ude i højre side af den kurvede skærm ligger funktionen gemt ved at swipe en gang indad for først at komme til People edge med dine 5 favoritkontakter og dernæst endnu en gang for at åbne Apps edge.

Læs også: Samsung sænker prisen på Galaxy S6 og S6 Edge

Apps edge er en nem måde at få adgang til dine 5 foretrukne apps på ved at føje dem til menuen manuelt. Uanset hvor du befinder dig i styresystemet, kan du swipe Apps edge frem og tilgå dine yndlingsapps lynhurtigt.

Opdateringen ruller ud til den internationale udgave af Samsung Galaxy S6 og S6 edge, hvilket vil sige den, som sælges her i Danmark. Hvis du endnu ikke har fået en notifikation om opdateringen, kan du manuelt tjekke ved at gå ind i Indstillinger » Om enhed » Softwareopdatering » Opdater.