Gave på vej til de første købere af HTC 10

Har du forudbestilt HTC 10? Så kan du formentligt se frem til en lille takkegave fra HTC, der lander i din postkasse inden for et par uger.

Gave på vej til de første købere af HTC 10

Det er blevet det nye sorte at inkludere en gratis gave ved køb af nye topmodeller. Samsung inkluderede eksempelvis sin Gear VR-headset med Galaxy S7, visse forhandlerede inkluderede LG CAM Plus med LG G5 og Huawei inkluderede TalkBand B2 med Huawei P9.

Læs også:  Nu kan du forudbestille HTC 10 i Danmark

HTC var faktisk blandt de få, der dette forår ikke valgte at inkludere noget ved forudbestilling af HTC 10 – og dog. Nu har HTC nemlig ifølge brugere på hjemmesiden Reddit sendt mails ud til dem, der slog til med det samme og forudbestilte et eksemplar af HTC 10. I mailen takker HTC for købet af telefonen og fremsender derfor en lille gave, der lander i postkassen i løbet af næste uger.

HTC 10 gave
Her er mailen, som HTC har sendt ud til de første købere af HTC 10. Foto: Reddit.com

Det er endnu uklart, hvad gaven helt præcist indeholder. HTC skriver blot, at ”et lille symbol på vores taknemmelighed er på vej til dig”. Det lyder umiddelbart ikke som en gave i samme prisklasse som Samsungs Gear VR, men der kan derimod være tale om HTCs nye Ice View-case, som blev lanceret sammen med HTC 10, som også lander i butikkerne denne måned.

Læs også:  HTC 10: Sådan lyder de første anmeldelser

Hvis det lyder tillokkende med en lille ekstra gaven oven i det næsten 6.000 kroner dyre køb, som HTC 10 er, kan du stadig nå at forudbestille den på HTCs hjemmeside. Det er dog uklart, om gaven sendes ud til alle, der forudbestiller, og om det gælder over hele verden.