Her er det første officielle glimt af OnePlus 11

OnePlus er så småt ved at gøre klar til lanceringen af næste flagskibstelefon. En ny teaser giver os det første indtryk af OnePlus 11.

Her er det første officielle glimt af OnePlus 11

Starten af året betyder typisk nye flagskibstelefoner fra de store smartphoneproducenter, og det ser ikke ud til at blive anderledes i 2023. Blandt disse er OnePlus, der i januar forventes at løfte sløret for OnePlus 11, men allerede nu kan man få det første indtryk af telefonen.

Se også: Test af nyeste mobiltelefoner

Sådan forventes OnePlus 11 at se ud

OnePlus har netop frigivet en teaser for den kommende OnePlus 11, der giver os det første indtryk af telefonen. Som forventet er der fokus på bagsidens store kameramodul, der får nyt design.

Det firekantede kamera-design fra OnePlus 10 Pro skrottes og bliver nu rundt. I videoen afsløres det også, at der sidder tre kameraer på bagsiden af OnePlus 11 samt en LED-blitz.

Den 13 sekunder lange teaser viser også, at der er Hasselblad-branding på kameraet. Det betyder, at eksperterne hos Hasselblad endnu en gang har haft fingrene nede i OnePlus’ kamera, hvilket forhåbentlig giver producenten mulighed for at konkurrere med de bedste kameratelefoner på markedet.

Hvad ved vi ellers om OnePlus 11?

Udover denne video har producenten ikke afsløret noget om OnePlus 11, men det varer sandsynligvis ikke længe. Den forventes at blive blandt de første telefoner med det nye Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-chipset, der giver både bedre ydeevne og lavere energiforbrug.

Derudover rygtes det, at OnePlus 11 får hurtigste type af RAM og lagerplads, altså LPDDR5 og UFS 4.0. Begge er en opgradering fra flagskibstelefoner i 2022. Den udstyres angiveligt med helt op til 16 GB RAM.

OnePlus 11 siges at få et hovedkamera på 50 megapixel (IMX890), en ultra vidvinkel på 48 megapixel (IMX581) og en 2x telelinse på 32 megapixel (IMX709).

Derudover har vi også hørt, at den får et batteri på 5.000 mAh og 100W opladning med kabel.

Læs også: OnePlus 11 får keramisk cover og masser af RAM

Lancering af OnePlus 11

Ovenstående er dog kun rygter, så tag dem med et gran salt. OnePlus har endnu ikke meldt en officiel lanceringsdato for den nye smartphone endnu. Forgængeren blev lanceret i januar og det forventer vi også OnePlus 11 gør. Forvent af høre mere om OnePlus 11 i starten af det nye år.

Se også: Nyt om mobiltelefoner med 5G