Her er Huawei P20 og P20 Pro

Nye billeder kommer tæt på Huaweis kommende P20 serie og bekræfter samtidigt, at P20 Pro får et interessant tripelkamera ombord.

Her er Huawei P20 og P20 Pro

Efter et lækket sæt 3D-renderinger af Huaweis kommende toptelefoner i sidste måned, er Twitter-lækkeren Evan Blass nu klar med den ægte vare. I et tweet viser han billeder frem af Huaweis kommende P20-serie: P20, P20 Lite og P20 Pro.

Her ses det, hvordan Huawei i sin nye kollektion også byder på det karakteristiske hak i toppen af displayet – en designdetalje som Apple har været bannerfører for med deres iPhone X.

Modsat Apple, holder Huawei dog fast i at fingeraftrykslæseren skal være med ombord – uden dog at det kinesiske selskab helt er enig med sig selv, hvor den optimale placering på denne er.

På P20 Lite og P20 Pro er fingerscanneren klemt ned under displayet, mens den på P20 er monteret på bagsiden.

Jack-stikket er umiddelbart ikke til at spotte, hvilket sandsynligvis vil skuffe dem, der foretrækker deres kablede headsets.

Se også:  Huawei lancerer den prisvenlige P smart i Danmark

Huawei P20 får en fingeraftrykslæer på bagsiden

Første tripelkamera

En unik detalje bliver at finde på bagsiden af P20 Pro, som ud over et dobbeltkameramodul får et ekstra kamera stukket ned under dobbeltmodulet. Den formentlige billigere P20’er får, modsat tidligere rygtet, ikke fingre i det avanceret kamera.

Det forlyder, at de tre sensorer i P20 Pro får vilde 40 megapixels at arbejde med – det er dog uvist, hvorvidt der bliver tale om sammenlagt pixel-antal eller for hvert enkelt modul.

Se også:  Nye billeder: Her er Huawei P20 med tre bagkameraer

Her er Huawei P20 Pro med hele tre kameraer på bagsiden

Forventede specifikationer og pris

Står verserende rygter til troende, vil den nye P-kollektion byde på to skærmstørrelser: 5,7” til P20 og P20 Lite samt 6,0” til P20 Pro.

Mekanikken bliver med al sandsynlighed lånt fra efterårets Mate-serie, hvor P20 pg P20 Pro vil have kræfterne fra Mate 10 Pro mens P20 Lite vil låne fra Mate 10 Lite.

Huawei vil løfte sløret for telefonerne den 27. marts, hvor selskabet har indkaldt til et P20-presseevent. Priserne forventes at debutere ved henholdsvis 369, 679, 899 Euro for P20 Lite, P20 samt P20 Pro.

Se også:  Her er mulige danske priser på Huawei P20-serien