Her er LG’s to mobilnyheder til MWC

LG tropper ikke op med noget flagskib ved dette års MWC. I stedet introducerer producenten to budgettelefoner: LG K8 og K10.

Her er LG’s to mobilnyheder til MWC

LG har i de seneste par år haft for vane at introducere deres flagskib ved den årlige MWC-messe i Barcelona. I år ser selskabet dog ud til at følge en anden opskrift og introducerer i stedet to prisvenlige smartphones: LG K8 (2018) samt K10 (2018).

Begge telefoner er arvtager fra sidste års K8 og K10 serier, hvor de arver de budgetorienterede ambitioner fra sidste års kollektion.

Se også:  LG G6 og Q6 lanceret i nye, friske farver

K8 byder derfor på et 5 tommers display, mens K10 tropper op med et større 5,3” et af slagsen. Begge telefoner byder dog kun på HD-opløsning. Begge telefoner byder dog på et skud klasse i deres metalbagside som samtidig er prydet af en fingeraftrykslæser.

Motorkræfterne er begrænsede i K8 og dennes 1,3 GHz quad-core processor, mens K10 har lidt flere muskler med sin 1,5 GHz octa-core processor. Alt efter variant får telefonerne mellem 2 og 3GB RAM samt 16 og 32GB lagerplads.

På kamerafronten byder K8 på et 8MP modul, mens K10 får et stærkere kamera med 13MP og fasedetektion. K10 fås også i en mere skrabet ’Alpha’-variant med samme 8MP modul som der findes i K8.

Oplysninger om pris og tilgængelighed foreligger ikke endnu, men følger prissætningen samme skabelon som forgængerne, vil priserne debutere fra 1.200 kroner og opefter.

Du kan læse mere om de enkelte telefoner på LG’s hjemmeside.

Se også:  LG dropper at lancere nye smartphones hvert år