Her er tilbehøret til Samsung Galaxy S III

Her får du overblik over hvilket tilbehør du kan få til Samsungs nye topmodel Galaxy S III.

Her er tilbehøret til Samsung Galaxy S III

Præsentationen af Samsung Galaxy S III viste, at Samsung med deres nye topmodel tænker mere på livsstil og mindre på  teknik.

Vi så efter præsentationen også nærmere på Samsung Audio Dock, men det er ikke det eneste tilbehør vi får at se fra Samsungs side af, til den nye mobil.

Samsung har en række nye produkter på vej lige fra flip-covers, docks, beskyttelsescovers, S-pen og bilholdere, samt trådløs oplader og meget andet.

Samsung, Alllshare cast dongle, tilbehør
AllShare Cast Hub

AllShare Cast på Galaxy S III tilbyder en helt ny delingsfunktion – teknologien tillader at indhold på din telefon bliver delt på det nærmeste tv eller projektor.

Du kan eksempelvis få dine spil op på en stor tv-skærm. AllShare Cast Hub er perfekt for de der ikke har et tv med DLNA. Foto: Samsung

Flipcover, Samsung, tilbehør
Flip Cover

Det originale flipcover har et metallisk design, der passer i telefonens design og coveret holder telefonens tynde profil.

Coveret kommer i flere forskellige farver, og det originale cover fra telefonen tages af og skånes derfor også – da Flip Coverets bagside bliver den nye bagside på telefonen. Foto: Samsung

Samsung, desktop-dock, tilbehør
Galaxy S III Desktop Dock

Desktop-docken fra Samsung oplader telefonen, samt lader dig lytte til musik via en indbygget højtaler.

Docken kan ”foldes sammen” så den nemt kan komme med i en taske – eller ligge i en skuffe uden risiko for selve opladerstikket beskadiges. Foto: Samsung

Beskyttelses cover

Samsungs beskyttelses cover fås i fire forskellige farver, og plastikken er samtidig en lille smule vandtæt og beskytter lidt mod stød også. Dog ikke noget der gør du kan hælde vand ud over telefonen.

Slim Cover

Et 0,5 mm tyndt cover, som bi-beholder Galaxy S III’s tynde design. Det kommer i to forskellige farver og mønstre.

C Pen (Capacitive Stylus Pen)

C Pen er en stylus pen, som er optimeret til Galaxy S III’s touch skærm.

Den er lavet i aluminium og matcher dermed også S III’s metalliske design. Med C Pen kan du skrive og tegne direkte på skærmen af din Galaxy S III.

Premium Audio Dock

Premium Audio Dock er en docking-højtaler – som ikke alene giver muligheden for at oplade enheden, men også giver brugerne muligheden for at lytte til musik via Bluetooth-kompatible enheder.

mangler billede samsung

Universal Vehicle Dock

Samsung Vehicle Dock har et slankt design, og holder fast på de fleste smartphones med eller uden beskyttelses cover.

Den kan rotere 360 grader – denne bilholder er den ideelle løsning til håndfrie opkald og gør det også muligt at benytte telefonen til navigation.

BTC (Battery Charger Stand)

Har du et ekstra batteri til din Galaxy S III kan det oplades, mens din telefon er placeret i denne holder.

Trådløs oplader

Det trådløse opladnings-kit – giver mulighed for at oplade telefonen uden at den skal forbindes til ledninger.

Galaxy S III kan oplades ved hjælp af den resonante trådløse teknologi. For at oplade batteriet, skal telefonen placeres på puden.