Her får du den billigste iPhone 4S

Salget af iPhone 4S er startet, men der er stor forskel på teleselskabernes priser. Se her, hvor du billigst får fingrene i den nye iPhone.

Her får du den billigste iPhone 4S

Fredag den 28. oktober startede salget af Apple iPhone 4S i Danmark.

Telia, Telenor og 3 holdt natåbent, og skød salget i gang, mens TDC har været mere tilbageholdende, og først i dag har lagt priserne på iPhone 4S på deres web-shop.

Kigger man på priserne fra de fire teleselskaber, er der ret stor forskel. Faktisk er der knap 1000 kroners forskel på den dyreste og den billigste iPhone 4S.

Det er hos TDC, du kommer til at slippe flest slanter for iPhone 4S. Her betaler du mindst 6.033 kroner for en iPhone 4S 16GB i bindingsperioden på seks måneder. Se priseksemplet fra TDC herunder. 

Den billigste får du til gengæld hos Telenor, hvor du slipper med 5.046 kroner for iPhone 4S 16 GB i bindingsperioden på seks måneder.

Hos Telia koster en iPhone 4S mindst 5.288,5 kroner, mens den hos 3 koster 5.342 kroner i de første seks måneder.

Alle teleselskabernes priser er inklusiv abonnement. Der er forskel på, hvad abonnementerne indeholder hos de forskellige teleselskaber.

Mobilpriser.dk kan man finde priser på iPhone 4S uden abonnement. Her koster den billigste iPhone 4S i skrivende stund 6210 kroner. 

Hos Apples officielle shop kan iPhone 4S 16 GB erhverves for 4699 kroner uden abonnement. 

Lavprisselskaberne får også iPhone 4S på hylderne.

Læs også:
– Her er priserne på iPhone 4S hos Telia
– 3 er klar med priserne på iPhone 4S
– Telenor endelig klar med priserne på iPhone 4S

tdc priser iphone 4s
TDCs priser på iPhone 4S

Seneste tilføjelse i sagen

Siden redaktionen publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 10/10/2011 publicerede redaktionen nyheden; Ingen HD Voice hos Telmore og OnfoneKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Læs også seneste nyt om emnet her..