Honor 9 afsløres i dag: Sådan følger du med hjemmefra

I dag løfter Huawei sløret for den nye Honor 9-topmodel i Europa. Se her hvordan du kan følge med eventen hjemmefra.

Honor 9 afsløres i dag: Sådan følger du med hjemmefra

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Selv om Huawei allerede afslørede Honor 9 i Kina for lidt over to uger siden, arrangerer producenten i dag endnu en event i Kina, hvor telefonen bliver officiel i resten af verden. Det foregår som altid i form af en præsentation, som du kan følge med i hjemmefra.

Læs også: Huawei Honor 9 – lanceringsdato fastlagt

Afsløringen af Honor 9 finder sted i Berlin i dag klokken 14:30, og her har du mulighed for både at se med live via YouTube enten at klikke her eller blot ved at følge med i videoen nedenfor. Alternativt kan du holde dig opdateret på den officielle hjemmeside for Honor-brandet.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Sådan bliver Honor 9

Eftersom Honor 9 allerede er officiel i Kina, er der altså ikke just nogen uvisheder om, hvad telefonen kommer til at byde på. Honor 9 bliver, meget ligesom forgængeren Honor 8, en utrolig skinnende sag med et meget minimalistisk design. Heri gemmer der sig en 5,15 tommer stor Full HD-skærm. Mekanikken består af Huaweis toptunede HiSilicon Kirin 960-processor, som også er at finde i Huawei Mate 9 og P10/P10 Plus. Dertil vil der være 4/6 GB RAM og 64/128 GB lagerplads med mulighed for at supplere med et microSD-kort. Batteriet vil desuden få en kapacitet på 3100 mAh.

Ligesom i Mate 8 vil der være et dualkamera at finde igen i Honor 9. Hvor begge sensorer i forgængeren var på 12 megapixel, vil det kun gælde for det ene af de to sensorer i Honor 9, mens den anden sensor får en højere opløsning på 20 megapixel samt 2x optisk zoom.

Læs også: Huawei Honor 9: europæisk pris er ude

Der vil altså næppe være nogle overraskelser at finde hvad angår selve telefonen. Det mere interessante bliver derimod hvad prisen på den nye topmodel ender på. Honor-serien startede ud som smartphones i mellemklassen. Honor 7 fik eksempelvis en vejledende pris på 2999 kroner, hvorefter sidste års Honor 8 røg op i en lidt højere prisklasse med priser fra 3499 kroner, da specifikationerne blev forbedret tilsvarende.

Det er endnu uklart, hvad Honor 9 vil koste i Danmark, men rygter går på en europæisk pris på 429 euro, hvilket er 7 pct. højere. Den vil i så fald ikke være meget dyrere end Honor 8. Dog har der også været forlydender om en europæisk pris fra 499 euro, hvilket altså vil gøre Honor 9 noget dyrere. Om prisen bliver 429 eller 499 euro, bliver vi naturligvis klogere på, når telefonen får europæisk debut i eftermiddag.

Seneste nyt om Mobiltelefoner