HTC 10 sælger katastrofalt dårligt i Kina

Det står helt skidt til for salget af HTC 10 i Kina, hvor der kun er blevet forudbestilt 251 eksemplarer. Ja, du læste rigtigt: 251.

HTC 10 sælger katastrofalt dårligt i Kina

Lige som man troede, at HTC omsider var på rette vej med HTC, der har fået ganske fornuftige anmeldelser, ser det modsatte ud til at være tilfældet i det enorme smartphonemarked Kina. Hjemmesiden Focus Taiwan kan nemlig melde om en foreløbig interesse for HTC 10 i Kina, der er uhørt lav.

Efter lanceringen af HTC 10 den 12. april indgik HTC ifølge mediet et samarbejde med to af Kinas største e-handelsvirksomheder, TMall og Jingdong Mall, hvor forudbestillingerne blev skudt i gang den 25. april og varer indtil på søndag.

Læs også:  HTC 10: Sådan lyder de første anmeldelser

11 dage efter kan de to forhandlere melde om et skræmmende lavt salg på blot 251 forudbestilte HTC 10-topmodeller. Der ligger en simpel årsag bag det foreløbigt katastrofale salg. HTC har nemlig valgt at lancere en dårligere variant ved siden af den normale HTC 10 i blandt andet Kina og Indien, hvor forbrugerne må nøjes med en Snapdragon 652-processor i stedet for den toptunede Snapdragon 820-processor.

Og det er noget, der tilsyneladende ikke falder i god jord hos forbrugerne i Kina og Indien, der er utroligt bevidste om, hvor meget smartphone, de får for pengene.

HTC har naturligvis sænket prisen med næsten 1.200 kroner, men interessen fra kineserne har altså alligevel været næsten ikkeeksisterende. Til gengæld har interessen for HTC 10 været større end forventet i hjemlandet Taiwain, mens der endnu ikke er nogle meldinger om, hvordan det er gået på disse breddegrader.