HTC Grip wearable udskudt til 2016

HTC nye satsning inden for sportsorienterede aktivitetstrackere bliver udskudt til næste år.

HTC Grip wearable udskudt til 2016

Taiwanesiske HTC bød på en mindre overraskelse ved forårets MWC-messe, med lanceringen af et smartband med et udpræget fokus på motionister og atleters behov: HTC Grip.

Den sportsorienterede smart-tracker skulle dengang være første afstikker fra producentens kernekompetence i mobilbranchen, men må se sig udskudt for anden gang i år. Denne gang er den officielle melding fra HTC, at Grip vil debutere i starten af 2016. Det skriver nyhedsbloggen Phandroid.

I stedet vil Grip lanceres sammen med et nyt økosystem af produkter med motion og livstil for øje – under overskriften ’Connected Fitness’. HTC Grip vil derfor være del af en større produktportefølje i foråret.

Grip er udviklet i partnerskab med motionsspecialisterne fra Under Armor, og byder på blandt andet touch-display, GPS og en række sensorer til at monitorere aktiviteterne på træningsbanen.

HTC’s anden store satsning fra foråret, Virtual Reality headsettet HTC Vive forventes stadig at ramme den oprindelige målsætning om en lancering i 2015.

HTC’s nordiske direktør Jan Costa Thiele, bekræfter til mobilsiden.dk at Vive headsettet vil nå ud til udvalgte partnere i 2015, men understreger samtidig at den brede kommercielle debut først vil foregå i 2016.

Læs også: Eksklusiv test af HTC Vive – så godt virker det nye VR-headset