HTC-rygter: Hedder den næste mobil HTC 11?

Informationer om en ny mobil fra HTC, under navnet HTC 11, er i dag sluppet ud på mediet Weibo og byder på rygter om b.a. skærm og kamera.

HTC-rygter: Hedder den næste mobil HTC 11?

Det er vist ikke forkert at sige, at HTC har det svært øjeblikket. Deres seneste modeller har ikke for alvor formået at slå igennem, og med fremadstormende producenter som f.eks. OnePlus og Huawei, ja så er der meget arbejde at gøre for det taiwanesiske mærke.

Dette arbejde skal selvfølgelig klares af fremtidig mobiltelefoner, og den næste kunne meget vel gå hen og hedde HTC 11. I dag er der nemlig sluppet specifikationer om en formodentlig ny flagskib-model, med navnet 11. Det skriver Android Pure.

Det er fra den kinesiske sociale platform, Weibo, at en bruger, der før har ramt rigtig med mobilrygter, nu har lækket informationer om den kommende enhed.

Se også: Nu forsvinder jackstikket også fra HTC-smartphones

HTC 11 (lækkede specs)
Her ses opslaget fra Weibo. Foto: Android Pure

Såfremt brugeren igen rammer plet, så kan vi forvente en 5,5 tommer stor QHD skærm med en opløsning på 1440 x 2560 pixels, og således er den allerede der meget godt med på dagens flagskibsbølge. Ydermere er den også en smule større end forgængerens, HTC 10’s, skærm på 5,2 tommer.

Derudover beretter brugeren, at HTC 11, eller hvad den i givet fald vil få af navn, kommer med et 12 MP bagkamera og et selfie-kamera på 8 MP. HTC 10 har således samme mængde pixels på bagsiden, mens den får 3 MP mere på fronten.

Naturligvis er megapixels ikke det eneste af værdi for kamerasiden, så der er tænkeligt, at den nye model får et par ekstra features, en bedre sensor eller anden form opdatering. Dog skal vi ifølge rygtet her ikke forvente nogen form for dual-kamera setup, som ellers er på mode for tiden.

Læs også: Billeder af HTCs første smartwatch lækket

Flere rygter om kameraet, processoren, batteriet eller andet er endnu ikke at spore, men vil formentlige stille og roligt dukke op frem mod en forventelige lancering til næste forår. Vi sørger naturligvis for at holde øje med det nyeste og komme med løbende opdateringer.

Indtil da kan man begynde at spekulere, om HTC egentlig har en reel chance for at komme tilbage i mobilverden, eller om kommende flagskibsmodeller blot vil blegne i forhold til konkurrenterne.

Tjek denne: Vildt HTC-koncept: En knapløs smartphone [VIDEO]