HTC U11 Plus får kæmpebatteri

HTC kommende topmobil vil byde både byde på mere display og et langt større batteri end U11.

HTC U11 Plus får kæmpebatteri

Står seneste kuld rygter fra den velinformerede Twitterbruger, LlabTooFer, til troende, vil efterårets topmobil fra HTC være en lovende sag.

Den vil arve det særlige glasdesign fra HTC U11 og dermed får den også de unikke trykfølsomme Edge Sense-kanter, der giver nye betjeningsmuligheder. HTC U11 Plus vil dog markere sig på displayet, som vil strække sig over et aflangt 6” 18:9 format med en QHD- opløsning.

Til at drive det større display vil HTC, ifølge LlabTooFer, pakke et væsentligt større batteri ned i mobilen: hele 4.000 mAh vil der diskes op med – en tredjedel mere end i den eksisterende HTC U11.

Se også: HTC arbejder på kantløs U11 Plus 

Forventelige topspecs

Andetstedsfra bliver nøglespecifikationer fra HTC U11 Plus også bekræftet. Mobilen er dukket op i testprogrammet Geekbench 4 testdatabase, hvor både software-version og mobilens nøglekomponenter som processor-type og RAM-mængde kan ses.

U11 Plus får en Snapdragon 835 octa-core ombord, samme processor som den sædvanlige U11 variant, men den ledsages her af 4GB RAM, mens U11 i dag fås enten med 4 eller 6GB. Softwaren bliver nyeste Android 8.0 Oreo med en opdateret Sense-software som nu kommer i version 9.5.

Ud over markante upgrades til displayet, batteriet og softwaren lader det derfor til, at HTC ikke vil byde på meget af det samme som i eksisterende U11.

Debut om to uger

Lanceringsdatoen for HTC U11 Plus er ikke officielt bekræftet endnu, men eftersom at selskabet har inviteret til et dedikeret U-event i Taiwan den 2. november, synes en lancering i november yderst sandsynlig.

Læs også:  HTC afslører nyt flagskib, U11 Plus, næste måned