HTC Vive – dansk pris og levering ude

Nu kan du forudbestille HTC’s og Valves avancerede VR-headset til virtuelle oplevelser.

HTC Vive – dansk pris og levering ude

Det er nøjagtig et år siden at HTC overraskede verdenspressen med annonceringen af HTC Vive – et Virtual Reality headset udviklet i samarbejdet med spilproducenten Valve.

Dengang var Vive i prototypestadiet, men teknologien var lovende fra de første test. Et år senere er HTC nu næsten klar med produktet, og du kan nu forudbestille headsettet så du kan blive blandt de første til at prøve den avancerede virtuelle løsning.

Læs også: Eksklusiv test af HTC Vive: Så godt virker det nye VR-headset

HTC Vive vil koste 899 Euro i forsalg, men du skal regne med yderlige 91 Euro i fragt. Alt i alt skal du derfor regner med at slippe små 7.400 kroner for et styk headset, to kontrollere, to IR-blastere samt tre medfølgende spiltitler:

  • Tilt Brush: 3D tegne program så du kan tegne i rummet omkring dig med blandt andet lys-, flamme- eller stjerneskrift!
  • Job Simulator – The 2050 Archives: Robotterne har overtaget fremtiden, og giver her et ironisk tilbageblik på hvordan en ’normal’ arbejdsdag tager sig ud
  • Fantastic Contraption: Løs opgaver ved hjælp at opfinde og kreere virtuelle Storm P maskiner

For at få det bedste ud af HTC Vive, rådes du til at have en stærk gaming-PC med Nvidia GTX 970 eller lignende. Mulighed for at skabe 2×3 meter fri plads i din dagligstue/værelse vil samtidig give dig de bedst mulig spillevilkår.

Enhederne vil leveres i maj. Du kan bestille HTC Vive her.

Se også: HTC Re Vive: HTC genopliver virkeligheden