HTC Wildfire – billigudgave af Desire

Endnu en Android-mobil er på vej fra HTC. Navnet er HTC Wildfire. Mobilen bliver billigere end topmodellen Desire.

HTC Wildfire – billigudgave af Desire

Wildfire er på papiret en nedskaleret udgave af topmodellen HTC Desire. Udover at den fysisk er mindre, bliver den også billigere.

Mobilen er baseret på Google Android-systemet (v. 2.1) samt brugerfladen HTC Sense, der til lejligheden har fået et par nye features.

Hvis ens Facebook-konto er indtastet på mobilen, kommer der automatisk en påmindelse, når en af vennerne har fødselsdag.

En anden nyhed er deling af applikationer med andre Android-brugere. Det sker ved at dele et link til programmet, som får Android Market hos modtageren til at finde den pågældende applikation frem.

Skærmen er 3,2 tommer og med berøringsfølsom touchoverflade (capacitive). Kameraet på fem megapixels har autofokus og fotolys, og som andre af de nyere HTC-modeller har denne også 3,5 mm jackstik til headset, samt mulighed for at udvide hukommelsen via microSD-hukommelseskort.

Fronten af mobilens nederst del består af en række berøringsfølsomme taster, i stedet for “normale” knapper.

Den første prisindikation er, at HTC Wildfire vil koste under 3.000 kroner uden abonnement. Mobilen forventes i butikkerne i løbet af tredje kvartal i år.

Specifikationer

– Processor: Qualcomm 528 MHz
– Kamera: 5 megapixels
– Batteri: 1300 mAh
– 384 MB RAM, 512 MB ROM
– Skærm: 3,2 tommer berøringsfølsom