Huawei Mate 10 får ’kantløs’ display

Huaweis kommende stjernetelefon får væg-til-væg display og satser samtidigt på bedre batteri og kamera.

Huawei Mate 10 får ’kantløs’ display

Når Huawei til efteråret præsenterer deres næste flagskibstelefon i Mate-serien, vil firmaet satse på en kant-til-kant skærmløsning, hvor displayet vil overtage det meste af fronten. I et interview med amerikanske Bloomberg, detaljerer Huawei-direktøren Richard Yu, hvad den formodede Mate 10 vil byde på.

” Det bliver et endnu stærkere produkt”, præciserer han, ”Mate 10 får længere driftstid og et ’full-screen’ display, det vil lade hurtigere op, bedre fotoegenskaber og en række andre features der vil styrke den i kampen mod Apple”.

Ved de seneste Mate-lanceringer, har selskabet benyttet platformen til at fremvise deres nyeste chip-teknologi, hvorfor den kommende Kirin 970 top-processor sandsynligvis også vil finde vej ned i mobilens maskinrum.

Se også:  Huawei lancerer prisstærk topmobil med Honor 9

Færre men bedre enheder

Med udmeldingen synes chefen for klodens tredjestørste mobilproducent at udfordre Apple direkte.

Selskabet har igennem det seneste år oplevet en opbremsning i den ellers voldsomme vækst som Huawei har været igennem. I 2017 er målsætningen nu at sælge i alt 150 mio. enheder, mod 139 mio. enheder i 2016 – de enkelte solgte enheder skal dog være af en højere kaliber.

Huawei-chefens strategi er, at Huawei i fremtiden vil finde vækst i mid- og high-end segmentet, hvor margenerne er større.

”Vi dropper de helt billige low-end telefoner, margenerne der er så små, at vi knapt nok tjener penge på dem” siger Richard Yu.

Læs også:  Huawei: Vi solgte flere smartphones end Apple i december