Huawei Mate 10 Pro får nu Android 9 Pie

Den populære Huawei Mate 10 Pro får nu den store Android 9 opdatering.

Huawei Mate 10 Pro får nu Android 9 Pie

Opdatering: Dette udmelding viste sig desværre ikke at være sand. Vi ved endnu ikke hvornår Android 9 Pie kommer til Mate 10 Pro.

Den er længe været undervejs, men nu starter Huawei udruldningen af Android 9 Pie til deres smartphones. Mate 10 Pro bliver den første til at modtage den, ejerne af modellerne BLA-L09 og BLA-L29 allerede nu burde kunne hente den. Det er garanteret en gradvis udruldning, så vær tålmodig. 

Med Android 9 til Huawei Mate 10 Pro får man bl.a. opdateret til nyeste EMUI 9.0, som byder på bevægelsesstyring, ala Xiaomi og iPhone og en ny forbedretr GPU Turbo, version 2.0.

Læs også: Huawei er nu næststørst i Danmark

Som noget nyt kommer nu også Android Dashboard, som er en del af Googles “Digital Wellbeing”, som har fokus på vores brug af mobiltelefonerne. Android Dashboard giver et overblik over hvor meget man har brug mobilen, hvori man også kan sætte tidsbegrænsninger på udvalgte apps.

Der er mange nye funktioner som fx Avanceret Batteri med AI support, support for notch, tilpassende skærmlysstyrke, ny volumekontrol og forbedret sikkerhed.

Sørg for at have minimum 2,2GB ledig plads

Selve opdateringen til de to modeller hedder BLA-L09C432E4R1P8B108 og BLA-L29C432E4R1P8B108. Du skal være opmærksom på at opdateringen fylder hele 2,2GB.

Læs også: Huawei giver en forsmag på EMUI 9.0 baseret på Android Pie